Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

The Gentlemen (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Η ιστορία ακολουθεί έναν Αμερικανό έμπορο ναρκωτικών που έχει χτίσει την αυτοκρατορία του στο Λονδίνο, και πλέον θέλει να παραδώσει τα ηνία και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το γεγονός αυτό πυροδοτεί μια σειρά από συνωμοσίες, σχέδια και απόπειρες από όλους εκείνους που επιβουλεύονταν την θέση του, και που τώρα έχουν την ευκαιρία να αρπάξουν την περιουσία του.
Πρωταγωνιστούν:  Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery
Βαθμολογία: 8/10

   Ένας έμπορος ναρκωτικών στο Λονδίνο θέλει να δώσει τον έλεγχο της αυτοκρατορίας του σε κάποιον άλλο και να επιστρέψει στην πατρίδα του την Αμερική. Αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί και αυτοί που θέλουν να πάρουν τη θέση του σχεδιάζουν και συνωμοτούν με σκοπό να το πετύχουν.
   Πρόκειται για μία καλογυρισμένη ταινία με έξυπνο σενάριο και απολαυστικούς διαλόγους. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και υπάρχουν κάποιες ανατροπές. Επίσης, οι σκηνές δράσης είναι όσο "υπερβολικές" χρειάζεται και δε φτάνουν σε σημείο να κουράζουν τον θεατή.
   Το πολύ δυνατό στοιχείο της ταινίας είναι το εξαιρετικό σύνολο των πρωταγωνιστών. Οι καλές ερμηνείες σε συνδυασμό με τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες που υποδύονται οι ηθοποιοί ανεβάζουν κατά πολύ την ποιότητα της ταινίας.
    Γενικά, το "The Gentlemen" είναι μία ταινία καλά σκηνοθετημένη, με έξυπνο σενάριο και εξαιρετικό καστ που αξίζει να την δείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...