Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (11/07/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (CHILD'S PLAY)

Περίληψη: Η κλασική ταινία τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά» επιστρέφει πιο εφιαλτική από ποτέ. Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν (Όμπρεϊ Πλάζα), δωρίζει στον γιο της Άντι (Γκάμπριελ Μπέιτμαν) μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.
Σκηνοθεσία: Lars Klevberg
Πρωταγωνιστούν: Aubrey Plaza, Mark Hamill, Brian Tyree Henry
Τρέιλερ 

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 2

Περίληψη: Πέντε χρόνια μετά τη σαρωτική εμπορική επιτυχία «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες. Αυτή τη φορά, ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.
Σκηνοθεσία: Philippe de Chauveron
Πρωταγωνιστούν: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
Τρέιλερ 

ΤΕΝΤ ΜΠΑΝΤΙ, ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE) 

Περίληψη: Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική αλλά ερωτευμένη. Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.
Σκηνοθεσία: Joe Berlinger
Πρωταγωνιστούν: Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan
Τρέιλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...