Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (Κυκλοφορούν 04/02/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Ο Μαγικός Καθρέφτης

Περίληψη: Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη. Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτά που θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Κοκκίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Ζέτα Δούκα, Δημήτρης Ήμελλος, Κώστας Κόκλας, Λευτέρης Ελευθερίου, Αθηνά Οικονομάκου, Τάκης Παπαματθαίου

Πενήντα Αποχρώσεις Του Μαύρου (Fifty Shades Of Black)  

Περίληψη: Αν σας αναστάτωσε ο Κρίστιαν Γκρέι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Κρίστιαν Μπλακ! Οι συντελεστές των "Scary Movie" και "White Chicks" παρουσιάζουν το "Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου", μια παρωδία που θα σας μείνει αξέχαστη με τις καυτές, γαργαλιστικές και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις του μυστηριώδους playroom του κύριου Μπλακ.
Σκηνοθεσία: Michael Tiddes
Πρωταγωνιστούν: Marlon Wayans, Kali Hawk, Fred Willard

Το Δωμάτιο (Room)

Περίληψη: Ο Τζακ είναι πέντε χρονών και ζει στο δωμάτιο με τη μαμά του. Δεν έχει βγει ποτέ του έξω. Το Δωμάτιο δεν έχει παράθυρα και η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη. Ανοίγει μόνο με κωδικό και μόνο τις νύχτες που ο γέρο-Νικ έρχεται για να κοιμηθεί με τη μαμά του. Τότε ο Τζακ χώνεται στη φίλη του τη Ντουλάπα και μετράει τα κρακ του κρεβατιού. Ο Τζακ και η μαμά του είναι φυλακισμένοι στο Δωμάτιο αλλά ο Τζακ το μαθαίνει όταν πια γίνεται πέντε χρονών και "τα ξέρει όλα". Και τότε πρέπει να μεταμορφωθεί σε σούπερ-ήρωα και να σώσει τη μαμά του απο τον γέρο-Νικ.
Σκηνοθεσία: Lenny Abrahamson
Πρωταγωνιστούν: Brie Larson, Jacob Tremblay, Sean Bridgers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...