Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Unfu*k Yourself (Κριτική Βιβλίου)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου



Περίληψη:
Τι σας εμποδίζει να ζήσετε μια καλύτερη ζωή; Οι περισσότεροι θα κατανόμαζαν πράγματα όπως οι σχέσεις με τους άλλους, το χρήμα, η δουλεία τους, ή κάποιες ατυχείς περιστάσεις. Καμιά από αυτές τις εξηγήσεις δεν παίζει κάποιο ρόλο. Στις δεκαετίες που πέρασε, δουλεύοντας ως δάσκαλος προσωπικής ανάπτυξης, ο Gary John Bishop έχει ανακαλύψει ότι το εμπόδιο είναι ένα και μοναδικό: ο εαυτός σας. Αν προσβάλλεστε εύκολα, σταματήστε αμέσως να διαβάζετε. Το βιβλίο αυτό δεν είναι για σας. Αν όμως ψάχνετε για ένα βιβλίο που σας δίνει την δύναμη να ανακαλύψετε βαθιά μέσα σας οτιδήποτε επιθυμούσατε, σαν μια πηγή δυνατοτήτων που παραμένει να εκδηλωθεί, τότε είστε τυχεροί. Το "Unf*k Yourself" είναι το εγχειρίδιο για τους παραιτημένους και τους ηττημένους, ένα μανιφέστο που θα αλλάξει πραγματικά τη ζωή σας και θα απελευθερώσει το μεγαλείο σας.

Συγγραφέας: Gary John Bishop

Βαθμολογία: 3/5

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Έσοπτρον.

   Το "Unfu*k Yourself" είναι ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης. Έχει ως στόχο να αφυπνίσει τον αναγνώστη και να τον κάνει να βρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του. 

   Αποτελείται από 9 μικρά κεφάλαια και αυτό το κάνει ευκολοδιάβαστο. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται είναι απλή και κατανοητή. Ο τρόπος που είναι γραμμένο δημιουργεί μία αίσθηση αμεσότητας. Ο αναγνώστης νιώθει ότι ο συγγραφέας βρίσκεται δίπλα του και συζητάει μαζί του. Τα όσα περιλαμβάνει αφορούν την καθημερινή ζωή και ως ένα βαθμό μπορούν να εφαρμοστούν. Ωστόσο, ένα βιβλίο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να φέρει την αλλαγή που υπόσχεται. 

   Όσοι διαβάζουν το συγκεκριμένο είδος και τους αρέσει, θα το βρουν πολύ ενδιαφέρον, ίσως και βοηθητικό. Ολοκληρώνοντάς το, ο καθένας και η καθεμία θα έχει πιθανόν μία καλύτερη διάθεση. Αποτελεί ένα βοήθημα για να παρακινηθεί κάποιος να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο.

   Γενικά, το "Unfu*k Yourself" είναι ένα ευανάγνωστο βιβλίο που μπορεί να ενθουσιάσει τους λάτρεις του είδους. Αν δεν σας αρέσει γενικά το είδος, δε θα το βαρεθείτε, αλλά δε θα εντυπωσιαστείτε κιόλας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...