Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Teenage Bounty Hunters (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη: Αναζητώντας λεφτά για το φορτηγό του μπαμπά, η Στέρλινγκ και η Μπλερ συνεργάζονται με τον βετεράνο κυνηγό κεφαλών Μπάουζερ για να πιάσουν τον πατέρα μιας άσπονδης φίλης.

Πρωταγωνιστούν: Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Hardison

Βαθμολογία: 7/10

   Η σειρά "Teenage Bounty Hunters" είναι ένα εφηβικό δράμα που συνδυάζει αρμονικά το κωμικό στοιχείο με την δράση. Ακολουθεί τις δίδυμες αδερφές, Στέρλινγκ και Μπλερ, οι οποίες συνεργάζονται με έναν κυνηγό κεφαλών, τον Μπαόυζερ, για να πιάσουν τον μπαμπά μίας "αντιπαθητικής" τους συμμαθήτριας. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ανακαλύπτουν πράγματα που αφορούν τις ίδιες και την οικογένειά τους.

   Πρόκειται για μία σύγχρονη σειρά που με τον δικό της τρόπο ξεχωρίζει από άλλες του είδους. Η πλοκή κυλάει κανονικά και σε κάποιες περιπτώσεις είναι ανατρεπτική. Η υπόθεση κάνει την παρακολούθηση ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Δεν υπάρχει επεισόδιο που να χάνεται το ενδιαφέρον. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι τα κλισέ, ένα στοιχείο που κυριαρχεί στις εφηβικές σειρές, είναι ελάχιστα. Ωστόσο, δεν λείπει το στοιχείο της υπερβολής, καθώς από την περιγραφή και μόνο, φαίνεται ότι τα όσα διαδραματίζονται είναι σχεδόν απίθανο να συμβούν. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα κάτι το αρνητικό.

   Οι κεντρικές ηρωίδες, Στέρλινγκ και Μπλερ, συνθέτουν ένα "τέλειο" τηλεοπτικό δίδυμο. Οι διάλογοι μεταξύ τους και ο γενικότερος τρόπος επικοινωνίας που έχουν, τις κάνουν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι αδερφών που γίνεται αγαπητό στους θεατές. Οι προσωπικότητές τους είναι δυναμικές και οι αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσά τους, κάνουν το τελικό αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο.

   Γενικά, το "Teenage Bounty Hunters" είναι μια σειρά που συνθέτει με τον καλύτερο τρόπο το στοιχείο του δράματος, της δράσης, της αγωνίας και της κωμωδίας. Παρότι είναι εφηβική/νεανική μπορούν να την δουν ευχάριστα και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ίσως είναι επιφυλακτικά προς τη συγκεκριμένη κατηγορία σειρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...