Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

The F**k-It List (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Μια φάρσα αναστατώνει τη ζωή ενός μελετηρού τελειόφοιτου Λυκείου που κοινοποιεί μία λίστα από μερικά πράγματα που θα ήθελε να είχε κάνει αλλιώς - κι ίσως ακόμα μπορεί.
Πρωταγωνιστούν: Eli Brown, Madison Iseman, Marcus Scribner
Βαθμολογία: 6.5/10

   Το "The F**k-It List" είναι μία κωμωδία που πραγματεύεται τα άγχη και τις αγωνίες των τελειόφοιτων Λυκείου για τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν για το μέλλον τους. Ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν την πίεση του κοινωνικού περίγυρου και των γονιών τους. Κεντρικός ήρωας είναι ο τελειόφοιτος και αριστούχος Bratt, ο οποίος μετά από μία σχολική φάρσα βλέπει τα όνειρά του να καταρρέουν.
   Η ταινία είναι ανάλαφρη, βλέπεται ευχάριστα και προσφέρει αρκετές στιγμές γέλιου. Ταυτόχρονα όμως δίνει και κάποια μηνύματα για το πώς να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής. Η πλοκή εξελίσσεται με κανονικούς ρυθμούς και η ιστορία κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή και δεν τον κάνει να βαριέται. Το χιούμορ της ταινίας είναι φανερό τόσο στις ατάκες των πρωταγωνιστών όσο και σε αστείες σκηνές.
   Ο κεντρικός ήρωας Bratt είναι προσιτός, ευχάριστος και είναι εύκολη η ταύτιση μαζί του. Η εξέλιξη του ως χαρακτήρα είναι εμφανής στο τέλος. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες δεν τραβούν ιδιαίτερα την προσοχή και δεν υπάρχει κάποιος να ξεχωρίζει. Ωστόσο, οι ερμηνείες είναι στο σύνολό τους καλές.
   Γενικά, το "The Fuck-It List" είναι μία διασκεδαστική κωμωδία που σε βάζει σε σκέψεις, κυρίως αν βρίσκεσαι κοντά στην ηλικία του Bratt. Αν θέλετε να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας αποτελεί μια καλή επιλογή για εσάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...