Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Στα Δάση (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη:
Το 1994, μία θερινή κατασκήνωση κλονίζεται από ένα φρικτό έγκλημα. 25 χρόνια μετά, η αστυνομία ζητά από τον εισαγγελέα Πάβελ Κοπίνσκι να αναγνωρίσει ένα θύμα δολοφονίας.
Πρωταγωνιστούν: Grzegorz Damiecki, Agnieszka Grochowska, Hubert Milkowski
Βαθμολογία: 7/10

   Το "Στα Δάση" είναι μία μίνι πολωνική δραματική σειρά μυστηρίου που βασίζεται σε βιβλίο του γνωστού συγγραφέα Harlan Coben. Σε μία κατασκήνωση το 1994, λαμβάνει χώρα ένα έγκλημα με θύματα τέσσερις εφήβους κατασκηνωτές. Μετά από 25 χρόνια ο ενήλικος πλέον Πάβελ, ο οποίος ήταν στην κατασκήνωση τότε, καλείται να αναγνωρίσει ένα πτώμα. Έτσι ξεκινά ένα διαδοχικό κύμα αποκαλύψεων που δεν αφορούν μόνο το παρόν, αλλά και το παρελθόν.
   Η πλοκή, όπως είναι φανερό, εξελίσσεται σε δύο χρόνους και αυτό είναι κάτι που εντείνει την αγωνία του θεατή, καθώς προσπαθεί να καταλάβει πώς συνδέονται τα γεγονότα του παρελθόντος με το παρόν. Η υπόθεση από μόνη της δεν αποτελεί κάτι το καινούριο και το πρωτότυπο. Αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο ως το τέλος, παρότι σε κάποια σημεία φαίνεται ότι κυλούν κάπως αργά οι εξελίξεις. Είναι ωραία γυρισμένη και με την ολοκλήρωσή της, όλα ξεδιαλύνονται και δεν υπάρχει κάτι που να μην εξηγείται επαρκώς.
   Όσο αφορά τους πρωταγωνιστές, οι ερμηνείες τους είναι όσο καλές χρειάζεται, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίζει κάποιος. Οι χαρακτήρες που υποδύονται είναι πολυδιάστατοι και παρά τα λίγα επεισόδια μαθαίνουμε πολλά για αυτούς.
   Γενικά, τη σειρά "Στα Δάση" δείτε την αν παρακολουθείτε το συγκεκριμένο είδος. Δε θα σας συναρπάσει, ωστόσο παρακολουθείται με ενδιαφέρον και κρύβει αρκετές εκπλήξεις στο τελευταίο επεισόδιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...