Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Defending Jacob (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη:
Ο κόσμος ενός βοηθού εισαγγελέα καταρρέει όταν ο αγαπητός του γιος κατηγορείται για φόνο.
Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Michelle Dockery, Jaeden Martell
Βαθμολογία: 8.5/10

   Η σειρά "Defending Jacob" είναι ένα δικαστικό/αστυνομικό δράμα που βασίζεται στο βιβλίο "Υπόθεση Τζέικομπ" του William Landay. Ακολουθεί την οικογένεια Μπάρμπερ, η οποία καλείται να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο γιος, Τζέικομπ, κατηγορείται για φόνο.
   Πρόκειται για μία καλογυρισμένη σειρά με αρκετό σασπένς. Η υπόθεση κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή και ο τρόπος που ολοκληρώνεται το κάθε επεισόδιο, τον κάνει να θέλει να δει και το επόμενο. Η πλοκή εξελίσσεται σε δύο χρονικές στιγμές και αυτό εντείνει την αγωνία για την έκβαση της ιστορίας.
   Οι ερμηνείες των τριών πρωταγωνιστών είναι εξαιρετικές και αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους για να παρακολουθήσετε τη σειρά. Ο Chris Evans, η Michelle Dockery και ο νεαρός Jaeden Martell δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προβάλλουν το δράμα που περνάει η οικογένεια Μπάρμπερ. Όσο αφορά τους χαρακτήρες που υποδύονται, γίνεται μία πλήρης παρουσίασή τους και παρατηρείται μία εξέλιξη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.
   Γενικά, το "Defending Jacob" είναι μία ατμοσφαιρική δραματική σειρά που αν τη δείτε, σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι εξίσου καλή με το βιβλίο, στο οποίο βασίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...