Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Dark Σεζόν 3 (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη:
Εν έτη 2019, η εξαφάνιση ενός αγοριού προκαλεί τρόμο στους κατοίκους του Βίντεν, μιας μικρής γερμανικής πόλης με μια περίεργη και τραγική ιστορία.
Πρωταγωνιστούν: Louis Hofmann, Karoline Eichhorn, Jördis Triebel
Βαθμολογία: 8.5/10

   Το "Dark" είναι μία δραματική σειρά μυστηρίου που η ιστορία της εξελίσσεται στη φανταστική γερμανική πόλη Βίντεν. Η τρίτη και τελευταία της σεζόν, κινείται στα ίδια μοτίβα με τη δεύτερη, μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμη πιο μπερδεμένα.
   Το σενάριο είναι έξυπνο, περίπλοκο και πρωτότυπο, καθώς δεν υπάρχουν πολλές σειρές με αυτή τη θεματολογία, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ταξίδια στον χρόνο. Το κάθε επεισόδιο του συγκεκριμένου κύκλου έχει κάτι να δώσει στον θεατή, για τον οποίο η παρακολούθηση της σειράς αποτελεί μία "πρόκληση". Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, ενώ όσο πλησιάζει το φινάλε τόσο πιο καθηλωτικό είναι το θέαμα. Παρά την μπερδεμένη πλοκή, το τέλος είναι κατανοητό και δε σε απογοητεύει σε καμία περίπτωση. Αντίθετα, είναι ένα πολύ καλό και ταιριαστό κλείσιμο για όλη την ιστορία που αφηγείται η σειρά, και θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.
   Οι χαρακτήρες της σειράς παρουσιάζονται ακριβώς όπως πρέπει, για να βοηθήσουν, όποιον παρακολουθεί, να καταλάβει την ιστορία. Παρότι είναι πολλοί, σχηματίζεις μία άποψη σχεδόν για όλους και ελάχιστοι περνούν απαρατήρητοι.
   Γενικά, η τρίτη σεζόν του "Dark" αποτελεί το ιδανικό κλείσιμο γι' αυτό το πολύ επιτυχημένο εγχείρημα. Είναι μία σειρά που αξίζει να την δεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, αφού έχει έξυπνο σενάριο, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και είναι καλά σκηνοθετημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...