Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Outer Banks (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Ύστερα από έναν τυφώνα, ο Τζον Μπι, ο Τζέι Τζέι, ο Πόουπ και η Κιάρα βουτάνε στον κίνδυνο και την περιπέτεια όταν ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες ναυάγιο.
Πρωταγωνιστούν: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey
Βαθμολογία: 7/10

   Το "Outer Banks" είναι μία νεανική σειρά μυστηρίου. Τέσσερις φίλοι ανακαλύπτουν στοιχεία για να ένα παλιό ναυάγιο και  προσπαθούν να το εντοπίσουν, βάζοντας ακόμη και τη ζωή τους σε κίνδυνο.
   Η ιστορία της σειράς δεν είναι πρωτότυπη, αλλά καταφέρνει να σε κερδίσει από την αρχή. Η πλοκή ρέει με κανονικούς ρυθμούς και σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν νέες εξελίξεις, με την κορύφωση να έρχεται στα δύο τελευταία, όπου αυξάνονται η δράση και η αγωνία. Το ενδιαφέρον του θεατή παραμένει αμείωτο από την αρχή έως το τέλος και δεν υπάρχουν σημεία που να σε κάνουν να βαριέσαι. Το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι σκηνές είναι γυρισμένες σε εξωτερικούς χώρους, κάνει την παρακολούθηση της σειράς μία ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία. Ίσως κάτι αρνητικό είναι μερικές υπερβολές, κυρίως ως προς τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι έφηβοι. Βέβαια, αυτό επηρεάζει ελάχιστα έως καθόλου το τελικό αποτέλεσμα.
   Οι τέσσερις κεντρικοί ήρωες (Τζον Μπι, Τζέι Τζέι, Πόουπ και Κιάρα) έχουν ενδιαφέρον ως προσωπικότητες και είναι καλό το στήσιμό τους στη μικρή οθόνη, καθώς σε μόλις δέκα επεισόδια αποκτούμε μία πλήρη εικόνα γι' αυτούς. Επίσης, υπάρχει σημαντική εξέλιξη στους χαρακτήρες και προς το καλύτερο και προς το χειρότερο. 
   Γενικά, είναι μία σειρά που συνδυάζει μυστήριο, δράση και ρομάντζο. Μπορεί να μην σας εντυπωσιάσει, αλλά σίγουρα θα σας ψυχαγωγήσει και δε θα σας απογοητεύσει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...