Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (12/12/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Περίληψη: Τα φετινά Χριστούγεννα, έρχεται να ζωντανέψει μια κλασική cult ταινία τρόμου.. ο δολοφόνος του κολλεγίου θα ξαναχτυπήσει και θα έρθει αντιμέτωπος με μια τρομερή παρέα της αδελφότητας. Το κολλέγιο Χόθορν κλείνει για τις διακοπές. Αλλά καθώς η Ρίλεϊ Στόουν (Ίμογκεν Πουτς, Green Room) και οι κολλητές της από την αδελφότητα -η αθλήτρια Μάρτι (Λίλι Ντονόγκουε, The CW’s Jane the Virgin), η επαναστάτρια Κρις (Αλεΐζ Σάνον, The CW’s Charmed) και η αχόρταγη Τζέσι (Μπρίτανι Ογκρέιντι, Fox’s Star) ετοιμάζονται να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως, ένας μασκοφόρος αρχίζει να δολοφονεί τα κορίτσια ένα ένα. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων, η Ρίλεϊ και η ομάδα της αρχίζουν να έχουν δεύτερες σκέψεις για το αν μπορούν να εμπιστεύονται τους άντρες, όπως για παράδειγμα το αγόρι της Μάρτι, (Σάιμον Μιντ, Same But Different: A True New Zealand Love Story), τον νέο έρωτα της Ρίλεϊ, Λάντον, (Κάλεμπ Έμπερχαρντ, Amazon’s Mozart in the Jungle) ή ακόμα και τον αξιότιμο καθηγητή Γκέλσον (Κάρι Έλβς). Όποια και αν τελικά είναι η ταυτότητα του δολοφόνου, αυτό που θα ανακαλύψει είναι ότι τα κορίτσια της γενιάς του δεν θα επιτρέψουν να γίνουν θύματα κανενός.
Σκηνοθεσία: Sophia Takal
Πρωταγωνιστούν: Imogen Poots, Cary Elwes, Lily Donoghue
Τρέιλερ 

Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΓΟΥΕΪ


Περίληψη: Η Ναυμαχία του Μίντγουεϊ εξιστορεί μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού και ιαπωνικού στόλου, που έδωσε στις αμερικανικές δυνάμεις το προβάδισμα στο μέτωπο του Ειρηνικού στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η ταινία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία των αξιωματικών και των στρατιωτών, που χρησιμοποίησαν το ένστικτο τους, το σθένος τους και τον ηρωισμό τους για να νικήσουν τον εχθρό, παρά τις αντίξοες συνθήκες.
Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Πρωταγωνιστούν: Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson
Τρέιλερ

ΤΣΑΡΛΙ



Περίληψη: Ο Τσάρλι ξεπηδά από το παρελθόν και προσγειώνεται στο σύγχρονο παρόν. ‘Ενας ρομαντικός περιπλανώμενος ονειροπόλος, μια ύπαρξη ευαίσθητη και τρυφερή που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Ένα μεσημέρι, καθισμένος στο παγκάκι ενός πάρκου, ξεφυλλίζει μια εφημερίδα στην οποία υπάρχει ένα μήνυμα αποκλειστικά για αυτόν. Εάν περάσει πέντε δοκιμασίες με επιτυχία, τότε ένας πολύ μεγάλος θησαυρός θα γίνει δικός του. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποδέχεται την πρόκληση και από αυτό το σημείο ξεκινάνε οι περιπέτειες του. Μία νοσταλγική κωμική περιπέτεια για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη δύναμη της αγάπης, τους ρόλους της ζωής και τις αξίες της. Μια ταινία - ύμνος στην ανθρωπιά και την τρυφερότητα.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γώργος Κοψιδάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Αγοραστή Αρβανίτη
Τρέιλερ

MARRIANE & LEONARD: ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ


Περίληψη: Marianne & Leonard Λόγια Αγάπης: μια όμορφη και τρυφερή ιστορία ενός εξαίσιου έρωτα, πέρα από σύνορα που υπερνικά ακόμα και τον θάνατο. Ενός έρωτα που στάθηκε μεγάλη έμπνευση για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τραγουδοποιό που λάτρεψε την Ελλάδα, τον Leonard Cohen, ο οποίος γνώρισε και ερωτεύτηκε στην Ύδρα την πανέμορφη νορβηγίδα μουσικό, Marianne Ilhen που στάθηκε Μούσα του για χρόνια και ενέπνευσε τα τραγούδια “So Long, Marianne”, “Hey, That’s No Way to Say Goodbye” και Songs From a Room‘s “Bird on the Wire”. Η πολύχρονη στενή σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1960 στην Ύδρα. Μέλη και οι δύο της μποέμικης καλλιτεχνικής κοινότητας στο ελληνικό νησί, μιας μεγάλης, πολυσυλλεκτικής παρέας που αποτελούσαν συγγραφείς, ζωγράφοι, μουσικοί αλλά και ντόπιοι. Η ταινία ακολουθεί βήμα προς βήμα τον δεσμό τους από τις πρώτες μέρες του μεγάλου έρωτα στην Ύδρα, την εσωτερική πάλη του Leonard καθώς δημιουργεί, το σεξ και τα ναρκωτικά ως κομμάτι της δημιουργικής διαδικασίας, τον ανοιχτό γάμο και την εξέλιξή του μέσα στα χρόνια, καθώς ο Leonard Cohen γνώριζε την παγκόσμια καταξίωση. Στην Ύδρα το 1968, ο 20χρονος τότε σκηνοθέτης, Nick Broomfield γνώρισε την Marianne, η οποία τον συνέστησε στη μουσική του Cohen και τον ώθησε να σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία, αποτελώντας μεγάλη έμπνευση και για τον ίδιο.
Σκηνοθεσία: Nick Broomfield
Πρωταγωνιστούν: Nick Broomfield, Marianne Ihlen, Leonard Cohen
Τρέιλερ 
 
PAW PATROL: ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΤΑΒΙΑ


Περίληψη: Όταν ο Harold, ο ανιψιός του δημάρχου Humdinger, εκτρέπει τυχαία έναν μετεωρίτη και αλλάζει την πορεία του προς την Ακτή της Περιπέτειας, ο Ryder και τα κουτάβια αναλαμβάνουν δράση. Αλλά όταν ο μετεωρίτης λούζει τα κουτάβια και τον Harold με μια μυστηριώδη πράσινη ενέργεια, αποκτούν όλοι Σούπερ Δυνάμεις και μεταλάσσονται σε ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΤΑΒΙΑ! Με τις νέες του δυνάμεις ο Harold βάζει πλώρη για να γίνει ο Σούπερ Δήμαρχος της Ακτής της Περιπέτειας και αιχμαλωτίζει τον Ryder στον πύργο. Θα καταφέρουν τα κουτάβια να συνεργαστούν για να νικήσουν τον Harold και το γιγαντιαίο ρομπότ του και να σώσουν τον Ryder; Δουλειά δύσκολη, ομάδα σύσσωμη!!! Τα ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ξεκινάνε!!!
Σκηνοθεσία: Charles E. Bastien
Δανείζουν τις φωνές τους:  Anya Cooke, Isaac Emberson-Heeks, Lukas Engel
Τρέιλερ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...