Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Set It Up (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Δύο εξαντλημένοι προσωπικοί βοηθοί χρειάζονται επειγόντως διάλειμμα από το γραφείο και συνεργάζονται για να κάνουν τα εργασιομανή αφεντικά τους να ερωτευτούν.
Πρωταγωνιστούν: Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu
Βαθμολογία: 6/10

   Η ταινία με τίτλο "Set It Up" είναι μία ρομαντική κομεντί κατάλληλη για να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Οι δύο κεντρικοί ήρωες, Harper και Charlie, έχουν κουραστεί από τις απαιτήσεις των αφεντικών τους. Ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην προσπάθειά τους να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση και έχοντας ως στόχο να κάνουν τα αφεντικά τους να ερωτευτούν μεταξύ τους.
   Το σενάριο της ταινίας ταιριάζει απόλυτα με το είδος της ρομαντικής κομεντί. Αρκετές σκηνές προκαλούν γέλιο, ενώ δε λείπουν και τα κλισέ που έχουμε συνηθίσει σε ταινίες του είδους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει ταινία της προηγούμενης δεκαετίες, αλλά η ιστορία είναι προσαρμοσμένη στη σημερινή εποχή. Για παράδειγμα, η εξέλιξη της ιστορίας σε πολλά σημεία βασίζεται στη χρήση των smartphones. Η πλοκή κυλάει με κανονικούς ρυθμούς και δεν "κολλάει", ώστε να κάνει τον θεατή να βαριέται.
   Όσο αφορά τους πρωταγωνιστές, δεν είναι κάτι το εξαιρετικό, αλλά έχουν καλή χημεία μεταξύ τους και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για υποδυθούν σωστά τον ρόλο τους. Επίσης, οι ήρωες έχουν προσωπικότητες που τους ξεχωρίζουν τον έναν από τον άλλο και δεν παρουσιάζονται μόνο επιφανειακά σε όποιον βλέπει την ταινία.
   Γενικά, το "Set It Up" είναι μια κωμική ταινία που αξίζει να την δείτε εάν θέλετε να γελάσετε και απλά να περάσετε την ώρα σας. Σίγουρα θα αρέσει σε όσους είναι φαν των ρομαντικών κομεντί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...