Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (03/01/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου
Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2019! 

Escape Room

Περίληψη: To Escape Room είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί έξι αγνώστους μπλεγμένους σε καταστάσεις πέρα από τον έλεγχο τους. Για να επιβιώσουν, πρέπει να σκαλίσουν το μυαλό τους, αλλιώς δεν θα βγουν ζωντανοί από το δωμάτιο-γρίφο.
Σκηνοθεσία: Adam Robitel
Πρωταγωνιστούν: Deborah Ann Woll, Taylor Russell, Tyler Labine

Το Βαποράκι (The Mule)

Περίληψη: Ο κάτοχος τεσσάρων Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη φορά ως σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής μετά το Gran Torino (2009). «Το Βαποράκι» αφηγείται μία συναρπαστική ιστορία βασισμένη σε πραγματικά περιστατικά και επιστρατεύει δίπλα στον Ίστγουντ τον εξαιρετικό και τέσσερις φορές υποψήφιο για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ. Το καστ συμπληρώνει ο υποψήφιος για Όσκαρ Λόρενς Φίσμπερν μαζί με τους Μάικλ Πένια, Νταϊάν Γουίστ, Άντι Γκαρσία, Άλισον Ίστγουντ, Τάισα Φαρμίγκα.
Σκηνοθεσία: Clint Eastwood
Πρωταγωνιστούν: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga

Μια Δεύτερη Ευκαιρία (Second Act)

Περίληψη: Η 43χρονη Μάγια είναι μια ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικής πώλησης που παλεύει με τα απωθημένα και τα ανεκπλήρωτα όνειρά της. Μέχρι που αποκτά την ευκαιρία να αλλάξει τρόπο ζωής και να αποδείξει στους γιάπηδες της Madison Avenue ότι το «σχολείο της ζωής» έχει την ίδια αξία με τα ακριβά κολλέγια και πως ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία.
Σκηνοθεσία: Peter Segal
Πρωταγωνιστούν: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini

Γουίλι (Wheely)

Περίληψη: O Wheely είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλα σχέδια. Εργάζεται ως ταξί, αλλά ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες αυτοκινήτων. Ήταν άλλωστε πρωταθλητής της τοπικής σκηνής και υπήρξε θρύλος. Όμως μετά από αυτό, τι του έχει απομείνει; Μία πρωινή δουλειά και ένα αφεντικό που δεν μπορεί να εγκαταλείψει. Μέχρι που ερωτεύεται ένα σπορ αυτοκίνητο και η ζωή του ανατρέπεται.
Σκηνοθεσία: Yusry Abd Halim
Δανείζουν τις φωνές τους: Ogie Banks, Gavin Yap, Bill J. Gottlieb

Η Απίστευτη Ιστορία του Γιγάντιου Αχλαδιού (The Giant Pear) 

Περίληψη: Η ζωή είναι πολύ όμορφη για τον ελέφαντα Σεμπαστιάν και την κολλητή του φίλη, τη γάτα Μίτσο, μέχρι που, ξαφνικά, ο δήμαρχος της ηλιόλουστης πόλης τους εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Εντούτοις, πριν εξαφανιστεί, ο δήμαρχος προλαβαίνει να στείλει ένα μήνυμα μέσα σε ένα μπουκάλι, ενημερώνοντας ότι έχει ναυαγήσει στο Μυστηριώδες Νησί και ότι έχει κάνει μια τρομερά σπουδαία ανακάλυψη. Μέσα στο μπουκάλι υπάρχει κι ένας σπόρος που οι δύο φίλοι, ο Σεμπαστιάν και η Μίτσο, φυτεύουν και την επόμενη μέρα διαπιστώνουν ότι στη θέση του έχει φυτρώσει ένα γιγάντιο αχλάδι. Από το τεράστιο αυτό φρούτο, που αρχικά μετατρέπεται σε σπίτι, ο ιδιοφυής καθηγητής Γκλουκόζ, κατασκευάζει ένα πλοίο με το οποίο σαλπάρουν οι ήρωές μας για το νησί, προκειμένου να βρουν το δήμαρχο του νησιού τους, μολονότι και οι δυο τους δεν τα πάνε καλά με το νερό...
Σκηνοθεσία: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam
Δανείζουν τις φωνές τους:  Alfred Bjerre Larsen, Liva Elvira Magnussen, Peter Frödin
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...