Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (29/11/2018)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΚΡΙΝΤ ΙΙ (CREED II)

Περίληψη: Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια. Στο ΚΡΙΝΤ II, το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.
Σκηνοθεσία: Steven Caple Jr.
Πρωταγωνιστούν: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson

ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ (ROBIN HOOD)

Περίληψη: Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.
Σκηνοθεσία: Otto Bathurst
Πρωταγωνιστούν: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn

Η ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΧΑΝΑ ΓΚΡΕΪΣ (THE POSSESSION OF HANNAH GRACE)

Περίληψη: Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed, που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.
Σκηνοθεσία: Diederik Van Rooijen
Πρωταγωνιστούν: Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...