Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ο Johnny English ξαναχτυπά (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Ο Johnny English ξαναχτυπά με μια πολύ γερή δόση γέλιου και ο αγαπημένος κωμικός Rowan Atkinson επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για την τρίτη ταινία της σειράς, η οποία φυσικά σατιρίζει τα κατασκοπικά φιλμ τύπου "James Bond". 
 
"Ο Johnny English ξαναχτυπά" είναι μία ανάλαφρη κωμική ταινία, κατάλληλη για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου. Οι αστείες σκηνές περιορίζονται σε γκάφες του πρωταγωνιστή και δεν υπάρχουν έξυπνες ατάκες που να προκαλούν γέλιο. Ο Rowan Atkinson, ο οποίος πρωταγωνιστεί, είναι αυτός που ανεβάζει την αξία της ταινίας, καθώς από άποψη σεναρίου, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι σαν πλοκή δεν έχει ενδιαφέρον και ότι σε κάποια σημεία είναι βαρετή. Τέλος, στα αρνητικά της ταινίας συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι σε ορισμένες κωμικές σκηνές ήταν προβλέψιμο το πώς θα εξελιχθούν για να προκαλέσουν γέλιο στον θεατή.
Σε γενικές γραμμές ήταν μία μέτρια ταινία που έχουμε "ξαναδεί" πολλές φορές. Δείτε την αν σας αρέσει ο Rowan Atkinson και αν σας άρεσαν οι δύο προηγούμενες ταινίες με ήρωα τον Johnny English.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...