Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (04/01/2018)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

MOLLY'S GAME

Περίληψη: Το «Molly's Game» είναι η αληθινή ιστορία της Μόλι Μπλουμ, της όμορφης Ολυμπιακής κλάσεως σκιέρ που οργάνωνε τα πιο αποκλειστικά και υψηλού ρίσκου παιχνίδια πόκερ για μια δεκαετία, πριν συλληφθεί στα μέσα της νύχτας από 17 πράκτορες του FBI. Οι παίκτες της περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, δημοφιλείς αθλητές, μεγαλοεπιχειρηματίες και – χωρίς η ίδια να το ξέρει – την Ρωσική μαφία. Μόνος της σύμμαχος, ο δικηγόρος υπεράσπισης της, που γνωρίζοντας την, θα μάθει πως η Μόλι δεν είναι μόνο όσα οι εφημερίδες ταμπλόιντ επιλέγουν να μας πουν για εκείνη.
Σκηνοθεσία: Aaron Sorkin
Πρωταγωνιστούν: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner
Τρέιλερ: 

ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ (DOWNSIZING)

Περίληψη: Σκεφτείτε τι θα συνέβαινε αν, σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι, χάρη σε έναν Νορβηγό επιστήμονα, είχαν τη δυνατότητα να συρρικνώνουν τον εαυτό τους. Έτσι, οι συρρικνωμένοι άνθρωποι θα ζούσαν σε μικρές πόλεις, θα τρέφονταν λιγότερο, θα έπιαναν λιγότερο χώρο, θα δημιουργούσαν λιγότερα σκουπίδια και γενικά η δική τους ζωή θα έκανε πολύ καλό στην ανθρωπότητα. Συνεκτιμώντας όλα αυτά τα πλεονεκτήματα του μικρόκοσμου, ο Πολ αποφασίζει να συρρικνωθεί μαζί με τη σύζυγό του προκειμένου να μειώσουν τα τεράστια έξοδα διαβίωσης που συνεπάγεται μια ζωή σε κανονικό μέγεθος. Μόνο που μια μικρότερη σε μέγεθος κοινωνία, δεν παύει να είναι μια κανονική κοινωνία με κανονικούς (αν και μικρότερους –σε μέγεθος- ανθρώπους) και άρα δεν παύει να έχει κι αυτή τα προβλήματά της.
Σκηνοθεσία: Alexander Payne
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau
Τρέιλερ:

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ (INSIDIOUS: THE LAST KEY)

Περίληψη: Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου Παγιδευμένη Ψυχή επιστρέφουν με το Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί. Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier, η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι.
Σκηνοθεσία: Adam Robitel
Πρωταγωνιστούν: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson
Τρέιλερ:  

JUMANJI: ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ (JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE - 06/01/2018)

Περίληψη: Όταν τέσσερις έφηβοι φίλοι ανακαλύπτουν ένα παλιό βιντεοπαιχνίδι με ένα όνομα που δεν έχουν ακούσει ποτέ, μπαίνουν μέσα στη ζούγκλα του Jumanji και μετατρέπονται στα άβαταρ που διάλεξαν. Ο έμπειρος παίχτης Spencer γίνεται ένας μυώδης τυχοδιώκτης, ο αθλητής Fridge χάνει, όπως λέει ο ίδιος, «τα 60 πάνω εκατοστά του σώματος του» και γίνεται…Αϊνστάιν, η δημοφιλής Bethany μεταμορφώνεται σε έναν μεσήλικα καθηγητή και η ντροπαλή Martha είναι μια σκληροτράχηλη πολεμίστρια. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι το Jumanji δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι – πρέπει πραγματικά να επιβιώσεις. Για να κερδίσουν και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να ζήσουν την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, να ανακαλύψουν τι άφησε πίσω του ο Alan Parrish είκοσι χρόνια πριν και να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουν τους εαυτούς τους. Αλλιώς θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι για πάντα…
Σκηνοθεσία: Jake Kasdan
Πρωταγωνιστούν: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart
Τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...