Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (21/09/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

KINGSMAN: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΥΚΛΟΣ (KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE)

Περίληψη: Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού. Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.
Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn
Πρωταγωνιστούν: Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong

LEATHERFACE

Περίληψη: Ήρθε η ώρα για να μάθουμε την αρχή της ιστορίας ενός από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες κακών της έβδομης τέχνης. Σε αυτό το prequel του «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι», τέσσερις βίαιοι νεαροί που έχουν μόλις αποδράσει από ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, απαγάγουν μία νεαρή νοσοκόμα και την παίρνουν μαζί τους σε ένα εφιαλτικό road trip. Κυνηγημένος από έναν αντίστοιχα διαταραγμένο αστυνομικό που ψάχνει εκδίκηση, ένας από τους νεαρούς είναι προορισμένος να ζήσει μία τραγωδία και φρικιαστικά περιστατικά που θα καταστρέψουν το μυαλό του, μεταμορφώνοντάς τον στο τέρας που πλέον ονομάζουμε Leatherface.
Σκηνοθεσία: Alexandre Bustillo, Julien Maury
Πρωταγωνιστούν: Finn Jones, Stephen Dorff, Lili Taylor

EMOJI, Η ΤΑΙΝΙΑ (THE EMOJI MOVIE)

Περίληψη: Το Emoji, η Ταινία ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphones, κρυμμένος στο app της Τεξτόπολης. Εκεί κατοικούν όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από τον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια μοναδική και συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα υπερκινητικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και μπορεί να πάρει πολλές και διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερού του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική και ανεπανάληπτη περιπέτεια, αφού θα επισκεφθούν διάφορα applications -το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του διασκεδαστικό κόσμο-, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των emojis εξαρτάται από τους τρεις φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.
Σκηνοθεσία: Tony Leondis
Δανείζουν τις φωνές τους: T.J. Miller, James Corden, Anna Faris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...