Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (14/09/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ANNABELLE: CREATION

Περίληψη: Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.
Σκηνοθεσία: David F. Sandberg
Πρωταγωνιστούν: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto

ΒΙΚΤΩΡΙΑ & ΑΜΠΝΤΟΥΛ (VICTORIA AND ABDUL)

Περίληψη: Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.
Σκηνοθεσία: Stephen Frears
Πρωταγωνιστούν: Judi Dench, Olivia Williams, Michael Gambon
Τρέιλερ: https://youtu.be/73MuqLfVRMQ

ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ (THE GLASS CASTLE)

Περίληψη: Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες μια εκκεντρικής αλλά σφιχτά δεμένης από ανιδιοτελή αγάπη οικογένειας .Η βραβευμένη με Oscar® Brie Larson υποδύεται μια νέα γυναίκα που επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη άγριο χαρακτήρα του κατά τα άλλα δυσλειτουργικού πατέρα της κατάφερε με φλογερή αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.
Σκηνοθεσία: Destin Daniel Cretton
Πρωταγωνιστούν: Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...