Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (17/11/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ (FANTASTIC BEASTS AND WHERE TO FIND THEM)

Περίληψη: Η ολοκαίνουργια περιπέτεια «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» διαδραματίζεται στον διάσημο κόσμο των µάγων που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, μέσα από τη σειρά των best seller βιβλίων της, Χάρι Πότερ, τα οποία μεταφέρθηκαν µε μεγάλη επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, αποτελώντας ένα από τα πιο κερδοφόρα κινηματογραφικά franchises όλων των εποχών. Το πεδίο δράσης μεταφέρεται αυτή την φορά στην Νέα Υόρκη όπου ο μάγο-ζωολόγος Νιουτ Σκαµάντερ έχει καταφύγει για να αναζητήσει και να καταγράψει νέα μαγικά πλάσματα.
Σκηνοθεσία: David Yates
Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (INTO THE FOREST)

Περίληψη: Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, δύο φιλόδοξες νεαρές γυναίκες ζουν μαζί με τον πατέρα τους σε ένα όμορφο σπίτι στο βουνό. Ξαφνικά, μία μέρα, το ρεύμα κόβεται –κανείς δεν ξέρει γιατί. Χωρίς ηλεκτρικό, βενζίνη και κανενός είδους ενέργεια, ακούν εκατοντάδες θεωρίες στο ράδιο. Τρομοκρατική επίθεση; Φονικός ιός; Μετά από λίγο, το ράδιο σταματά κι αυτό. Απόλυτη σιωπή. Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση ασφάλειας, και με αντίπαλο την πείνα και την αβεβαιότητα, οι δύο αδερφές θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτή την κατάσταση. Μοναδικό τους όπλο, οι μνήμες της χαρούμενης οικογένειας που ήταν κάποτε.
Σκηνοθεσία: Patricia Rozema
Πρωταγωνιστούν:  Ellen Page, Evan Rachel Wood, Max Minghella
Τρέιλερ: https://youtu.be/Lfwy7gcFsd8 

THE STOPOVER

Περίληψη: Η Aurore και η Marine επιστρέφουν από μία στρατιωτική αποστολή στο Αφγανιστάν, κάνοντας μια ενδιάμεση στάση σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου. Εκεί, ανάμεσα στους τουρίστες που παραθερίζουν, έχουν στη διάθεση τους τρεις μέρες για να αποσυμπιεστούν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που φιλοδοξεί να ανακουφίσει τη στρατιωτική μονάδα από τις εμπειρίες του πολέμου. Όμως, δεν είναι εύκολο να ξεχάσουν τη μάχη και να αφήσουν τη βία πίσω τους.
Σκηνοθεσία: Delphine Coulin, Muriel Coulin
Πρωταγωνιστούν: Soko, Ariane Labed, Ginger Romàn
Τρέιλερ: https://youtu.be/rATncZ9U77s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...