Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Nέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (29/09/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΜΙΣ ΠΕΡΕΓΚΡΙΝ - ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (MISS PEREGRINE'S HOME FOR PECULIAR CHILDREN)

Περίληψη: Από τον οραματιστή σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον έρχεται μια αξέχαστη ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα. Όταν ο πολυαγαπημένος παππούς του Τζέικ τού αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, ο Τζέικ βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά. Αλλά τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις… και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.
Σκηνοθεσία: Tim Burton
Πρωταγωνιστούν: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson

DEEPWATER HORIZON

Περίληψη: Στις 20 Απριλίου του 2010, μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος, συνέβη στο Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικό. Σε σκηνοθεσία του Πίτερ Μπεργκ, η ιστορία τιμά τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, ο ηρωισμός των οποίων έμελλε να σώσει πολλά μέλη του πληρώματος – και ν’ αλλάξει τις ζωές όλων, για πάντα.
Σκηνοθεσία: Peter Berg
Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Kurt Russell, Douglas M. Griffin

ΜΗ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ (LIGHTS OUT)

Περίληψη: Όταν η Ρεμπέκα έφυγε από το πατρικό της, πίστεψε ότι άφησε πίσω της τους φόβους που στοίχειωναν τα παιδικά της χρόνια. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη τι ήταν αληθινό και τι όχι, αφότου έσβηναν τα φώτα... Τώρα, ο μικρός της αδερφός, ο Μάρτιν, βιώνει τα ίδια ανεξήγητα και τρομακτικά γεγονότα που κάποτε δοκίμασαν την πνευματική της υγεία και απείλησαν την ασφάλειά της. Μια τρομακτική οντότητα, που συνδέεται μυστηριωδώς με τη μητέρα τους, Σόφι, επανέρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά όμως, η Ρεμπέκα θα πλησιάσει την αλήθεια, καθώς η ζωή όλων τους κινδυνεύει... όταν σβήνουν τα φώτα.
Σκηνοθεσία: David F. Sandberg
Πρωταγωνιστούν: Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Maria Bello

ΠΑΡΤΥ ΜΕ...ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ (SAUSAGE PARTY)

Περίληψη: Το Sausage Party είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων με κεντρικό ήρωα ένα λουκάνικο. Στο λουκάνικό μας γεννώνται κάποιες υπαρξιακές αγωνίες και ερωτήματα σχετικά με τον προορισμό του στον μάταιο τούτο κόσμο. Ποια είναι η ημερομηνία λήξης του; Είναι το άλλο του μισό ένα αφράτο ψωμάκι; Για ποιο λόγο τού κολλάνε η κέτσαπ και η μουστάρδα; Ξεκινώντας, λοιπόν, το ξεψάχνισμα συμπαρασύρει και άλλα τρόφιμα μαζί του, ώστε από κοινού θα αναζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, όταν εγκαταλείπουν τον γνώριμο και οικείο κόσμο του σούπερ μάρκετ και καταλήγουν στο περιβόητο καλάθι της νοικοκυράς.
Σκηνοθεσία: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Δανείζουν τις φωνές τους: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill
Τρέιλερ: https://youtu.be/Q-G2CIB3uIk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...