Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (18/08/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ (BASTILLE DAY)

Περίληψη: Ο Μάικλ είναι ένας μετρ της μικροκλοπής. Ξαφρίζει του πάντες χωρίς να αντιληφθούν τίποτα παρά μόνο όταν είναι πλέον αργά. Μέχρι την ημέρα που θα κλέψει την λάθος τσάντα και θα μπει στο στόχαστρο τρομοκρατών αλλά και της Interpol. Και ενώ προσπαθεί να απεμπλακεί από όλο αυτό ένας πρώην πράκτορας της CIA θα βρεθεί στο δρόμο του.
Σκηνοθεσία: James Watkins
Πρωταγωνιστούν: Idris Elba, Richard Madden, Kelly Reilly

 ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ (THE SECRET LIFE OF PETS)

Περίληψη: Έχετε ποτέ σας αναρωτηθεί πώς περνούν την ημέρα τους τα αγαπημένα μας κατοικίδια, ενώ εμείς είμαστε εκτός σπιτιού; Μας περιμένουν καρτερικά να επιστρέψουμε ή μήπως έχουν κι αυτά τη ζωή τους και τον κοινωνικό τους κύκλο; Φέτος το καλοκαίρι, ο Κρις Μελεντάντρι των Despicable Me και Minions μάς φέρνει στη μεγάλη οθόνη τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των αγαπημένων μας τετράποδων φίλων και συγκεκριμένα του Μαξ, του Δούκα, της Γκίτζετ, της Κλόη και του Μελ, που από τη θαλπωρή των διαμερισμάτων τους, στην καρδιά του Μανχάταν, βρίσκονται ξαφνικά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Κι όλα αυτά, εξαιτίας του ανταγωνισμού που γεννιέται ανάμεσα στον «κατοικίδιο» Μαξ και τον Δούκα, όταν η Κέιτι, η γλυκιά ιδιοκτήτης του Μαξ ξαφνικά τού φέρνει τον αδέσποτο Δούκα στο σπίτι. Ο μπόγιας, αλλά και τα αδέσποτα δε βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τις νέες αφίξεις των καλοζωισμένων κατοικίδιων και το κυνηγητό που ακολουθεί δεν αφήνει τίποτα όρθιο.
Σκηνοθεσία: Yarrow Cheney, Chris Renaud
Πρωταγωνιστούν: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart

ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ (EVERYBODY WANTS SOME)

Περίληψη: Τέξας, δεκαετία του ’80. Εν μέσω παγκόσμιων αλλαγών, μια παρέα πρωτοετών κολεγιόπαιδων που παίζει μπέιζμπολ έρχεται σε επαφή με τις γνωστές κλίκες του αμερικάνικου πανεπιστημίου, τα ατελείωτα πάρτι και το ίδιο το αμερικάνικο όνειρο.
Σκηνοθεσία: Richard Linklater
Πρωταγωνιστούν: Blake Jenner, Tyler Hoechlin, Ryan Guzman
Τρέιλερ: https://youtu.be/QC1NHk5cDOA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...