Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (14/07/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ (ICE AGE: COLLISION COURSE)

Περίληψη: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.
Σκηνοθεσία: Mike Thurmeier, Galen T. Chu
Δανείζουν τις φωνές τους: Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης
Τρέιλερ: https://www.youtube.com/watch?v=nSo56tmIzGE

ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΠΑΝΤΑ (LA CORRISPONDENZA)

Περίληψη: Η Amy, μια φοιτήτρια διδακτορικού, ρισκάρει επανειλημμένως τη ζωή της καθώς εργάζεται ως κασκαντέρ. Επηρεασμένη από συντριπτικές ενοχές για ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος και χωρίς πραγματική επιθυμία για τον ίδιο τον κίνδυνο, αρχίζει να συμφιλιώνεται με το παρελθόν, το παρόν και τις αντιξοότητες της ζωής μέσα από τη σχέση της με τον Ed, έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής. Η σχέση αυτή θα παραμείνει, παράδοξα αλλά και ρομαντικά, αναλλοίωτη και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ed.
Σκηνοθεσία: Giuseppe Tornatore
Πρωταγωνιστούν: Jeremy Irons, Olga Kurylenko, Simon Johns
Τρέιλερ: https://youtu.be/_qeBbBvD_bU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...