Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (Κυκλοφορούν 10/03/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η Τριλογία Της Απόκλισης: Αφοσίωση (The Divergent Series: Allegiant)

Περίληψη: Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην «Ανταρσία», η Τρις πρέπει να αποδράσει με τον Φορ και να βγει εκτός του τείχους που περικλείει το Σικάγο. Για πρώτη φορά θα αφήσουν πίσω τη μόνη πόλη και οικογένεια που γνώρισαν ποτέ. Όταν βρεθούν έξω, οι παλιές ανακαλύψεις γρήγορα χάνουν το νόημά τους με την αποκάλυψη νέων σοκαριστικών μυστικών. Η Τρις και ο Φορ πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα ποιον μπορούν να εμπιστευθούν καθώς μια ανελέητη μάχη ξεσπά πέρα από τα τείχη του Σικάγο, απειλώντας όλη την ανθρωπότητα. Για να επιβιώσει, η Τρις θα έρθει αντιμέτωπη με απίστευτες αποφάσεις θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης.
Σκηνοθεσία: Robert Schwentke
Πρωταγωνιστούν:
Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Naomi Watts, Theo James


Zoolander 2

Περίληψη: Μπλε Ατσάλι. Τίγρη. Μάγκνουμ... μοιάζουν αρκετά δυνατά ώστε να σταματούν στον αέρα νίντζα αστέρια και να ανατρέψουν τα σχέδια της κατάληψης του κόσμου από ένα διαβολικό μυαλό. Μονάχα ένας άντρας - μοντέλο μπορεί να τα βάλει αγόγγυστα με τέτοια ομορφιά και δύναμη... ο Ντέρεκ Ζουλάντερ. Την τελευταία φορά που είχαμε δει τα μοντέλα Ντέρεκ και Χάνσελ απασχολούνταν στο "Κέντρο του Ντέρεκ Ζουλάντερ για Παιδιά που Δεν Διαβάζουν Καλά και Θέλουν να Μάθουν να Κάνουν Κι Άλλα Πράγματα Εξίσου Καλά", ενώ ο Μουγκάτου ήταν φυλακή. Μια απρόσμενη καταστροφή πλήττει το Κέντρο και το ντουέτο εξαναγκάζεται να ζήσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται... Δεκαπέντε καθοριστικά χρόνια μετά βρίσκουμε έναν ακόμα ντροπιασμένο Ντέρεκ και τον Χάνσελ να ζουν απομονωμένοι, ακόμα κι ο ένας από τον άλλον, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν καθένας τους λαμβάνει μια ειδική πρόσκληση ώστε να πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο ντεφιλέ μόδας που θα λάβει χώρα στην αρχαία και μυστήρια πόλη της Ρώμης, δεν μπορούν να αντισταθούν στην πρόκληση της παλιάς τους λάμψης κι έτσι τους ξαναβρίσκουμε πίσω στον πολιτισμένο κόσμο. Φτάνοντας, ο Ντέρεκ και ο Χάνσελ γνωρίζουν τους παράξενους κι εκκεντρικούς σχεδιαστές της νέας αυτοκρατορίας της μόδας. Γρήγορα συνειδητοποιούν πως ο κόσμος της μόδας, όπως τον γνώριζαν, δεν υπάρχει πλέον και την ίδια στιγμή βρίσκουν τους εαυτούς τους και πάλι στο επίκεντρο. Ενώ προσπαθούν να μάθουν τον νέο κόσμο του blogging, vlogging και της αντι-μόδας, καλούνται να σταματήσουν μια θανάσιμη πλεκτάνη καταστροφής της όποιας πιθανότητας ο κόσμος της μόδας να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. Μόνο ο Ντέρεκ κι ο Χάνσελ έχουν τη δύναμη να ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΔΑ.
Σκηνοθεσία: Ben Stiller
Πρωταγωνιστούν: Ben Stiller, Owen Wilson, Penélope Cruz

Το Μυστικό Του Δικαστή (L' Hermine)

Περίληψη: Μια ερωτική ιστορία μπλέκεται με μια περίπλοκη δικαστική υπόθεση, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο στο ερωτικό δράμα του Κριστιάν Βενσάν. Ο Ξαβιέ Ρασίν είναι ένας δικαστής που εμπνέει ταυτόχρονα φόβο και σεβασμό – το παρατσούκλι του, μάλιστα, είναι ο «Διψήφιος Δικαστής», γιατί πάντα επιβάλλει ποινές τουλάχιστον δέκα ετών. Τα πάντα, όμως, αλλάζουν τη μέρα που ο Ρασίν συναντά την Μπιρζίτ Λόρενσεν-Κοτερέ, όταν εκείνη είναι ένορκος σε μια δίκη ενός άνδρα που κατηγορείται για φόνο. Έξι χρόνια πριν, ο Ρασίν είχε ερωτευτεί την Μπιρζίτ, σχεδόν μυστικά. Ήταν ίσως η μόνη γυναίκα που αγάπησε ποτέ…
Σκηνοθεσία: Christian Vincent
Πρωταγωνιστούν: Fabrice Luchini, Sidse Babett Knudsen, Eva Lallier
Τρέιλερ: https://youtu.be/k3iAjkdJ7Ls

Πού Να Κάνετε Την Επόμενη Εισβολή (Where To Invade Next)

Περίληψη: Μια φιλόδοξη, ανατρεπτική κωμωδία στην οποία ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάικλ Μουρ, παίζοντας τον ρόλο του «εισβολέα», επισκέπτεται μια σειρά εθνών για να μάθει πώς θα μπορούσαν οι Η.Π.Α. να βελτιώσουν τις προοπτικές τους και τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τα προβλήματα. Ο δημιουργός του «Φαρενάιτ 9/11» και του «Ακήρυχτου Πολέμου» επιστρέφει με αυτήν την ξεκαρδιστική και αποκαλυπτική επιστράτευση για να διαπιστώσει ότι τελικά οι λύσεις στα πιο παγιωμένα προβλήματα της Αμερικής υπάρχουν ήδη στον κόσμο – απλώς περιμένουν να προσαρτηθούν!
Σκηνοθεσία: Michael Moore
Πρωταγωνιστούν: Michael Moore, Krista Kiuru, Tim Walker
Τρέιλερ: https://youtu.be/PtTY1ORHJwM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...