Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (03/03/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Γύρισε Ο Μπαμπάς (Daddy's Home)

Περίληψη: O Μπραντ είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, παντρεμένος με δύο παιδιά. Μόνο που τα παιδιά δεν είναι δικά του. Εκείνος είναι ο πατριός που προσπαθεί να γίνει αποδεκτός από τα παιδιά ως πατέρας. Όταν ο Ντάστι, ο μηχανόβιος υπερ-κουλ βιολογικός τους πατέρας που όλοι τον λατρεύουν, έρχεται για επίσκεψη στην πόλη, οι δύο μπαμπάδες μπαίνουν σε μία διαδικασία αθέμιτου ανταγωνισμού, προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι τελικά ο μπαμπάς.
Σκηνοθεσία: Sean Anders
Πρωταγωνιστούν: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini





Ζωούπολη (Zootropolis)

Περίληψη: Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.
Σκηνοθεσία: Byron Howard, Rich Moore
Δανείζουν τις φωνές τους: Ginnifer Goodwin, Jason Bateman, Idris Elba
Τρέιλερ: https://youtu.be/vPDQrGKfJ9U  

Το 5ο Κύμα (The Fifth Wave)

Περίληψη: Τέσσερα καταστροφικά και φονικά κύματα έχουν αποδεκατίσει πλήρως τον πλανήτη μας. Μέσα σε ένα καθεστώς τρόμου και δυσπιστίας ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι, η Cassie, προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον μικρό αδερφό της. Καθώς όλοι περιμένουν μοιρολατρικά το 5ο και πιο καταστροφικό κύμα, η Cassie συνεργάζεται με έναν συνομήλικό της, που φαντάζει ως η τελευταία της ελπίδα. Μπορεί όμως να τον εμπιστευτεί απόλυτα;
Σκηνοθεσία: J Blakeson
Πρωταγωνιστούν: Chloë Grace Moretz, Matthew Zuk, Gabriela Lopez

Το Λονδίνο Έπεσε (London Has Fallen)

Περίληψη: Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας "Ο Όλυμπος Έπεσε" μεταφέρει τη δράση και τους γνωστούς μας χαρακτήρες στο Λονδίνο για μια νέα περιπέτεια γεμάτη δράση και αγωνία. Η ιστορία ξεκινά μετά τον θάνατο του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος πέθανε υπό μυστηριώδεις συνθήκες. Στην κηδεία του θα παραβρεθούν οι σημαντικότεροι ηγέτες του δυτικού κόσμου. Αυτό, όμως, που ξεκινά ως το πιο καλά προστατευμένο γεγονός στην Γη μετατρέπεται σε ένα θανάσιμο σχέδιο εναντίον των πιο δυνατών ανθρώπων του πλανήτη, καταστρέφει όλα τα μνημεία της βρετανικής πρωτεύουσας, και αποκαλύπτει ένα τρομακτικό όραμα για το μέλλον. Μόνο τρεις άνθρωποι έχουν ελπίδες να το σταματήσουν: ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο ικανότατος επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας και μία πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, που δικαίως δεν εμπιστεύεται κανέναν.
Σκηνοθεσία: Babak Najafi
Πρωταγωνιστούν: Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...