Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

The Honor List (Κριτική Ταινίας)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Μια ανόητη λίστα επιθυμιών είναι ό,τι χρειάζονται τρεις φίλες μετά τον θάνατο της Όνορ και λίγο πριν την ενηλικίωση.

Πρωταγωνιστούν: Meghan Rienks, Sasha Pieterse, Karrueche Tran

Βαθμολογία: 6/10 

   Το "The Honor List" είναι ένα εφηβικό δράμα ενηλικίωσης, με κεντρικές ηρωίδες τρεις φίλες που αποφασίζουν να τιμήσουν την μνήμη της Honor, εκπληρώνοντας κάποιες επιθυμίες που τις είχαν γράψει ως παρέα σε μία λίστα πριν χρόνια. 

   Η ιστορία δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει ταινίες που το σενάριο τους εξελίσσεται με βάση μία λίστα επιθυμιών. Όμως, παρά την έλλειψη πρωτοτυπίας,  παρακολουθείται ευχάριστα και χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον. Η γρήγορη πλοκή και η σχετικά μικρή της διάρκεια συμβάλλουν σε αυτό. Το θετικό της είναι ότι προσπαθεί να περάσει κάποια μηνύματα για θέματα που αφορούν κυρίως εφήβους, όπως είναι η εικόνα του σώματος. 

   Όσο αφορά τις πρωταγωνίστριες, οι ερμηνείες τους είναι απλά εντάξει. Σαν χαρακτήρες έχουν η καθεμία τους από ένα έντονο στοιχείο προσωπικότητας που τις κάνει να ξεχωρίζουν η μία από την άλλη. Σαν παρέα έχουν ένα δυνατό δέσιμο και καλή χημεία μεταξύ τους.

   Γενικά, το "The Honor List" είναι μία ταινία που θα αρέσει κυρίως στο νεανικό κοινό. Είναι από αυτές που τις βλέπεις για να περάσεις την ώρα σου. Αν δεν προτιμάτε το είδος μην την δείτε, καθώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...