Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Κάτω απ' τον ήλιο του Ριτσόνε (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη:
Στις παραλίες του Ριτσόνε, νέοι παραθεριστές γίνονται φίλοι και προσπαθούν μαζί να αντεπεξέλθουν σε ρομαντικές σχέσεις και καλοκαιρινούς έρωτες.
Βαθμολογία: 6/10
Πρωταγωνιστούν: Cristiano Caccamo, Saul Nanni, Andrea Roncato

   Η ταινία "Κάτω απ' τον ήλιο του Ριτσόνε" είναι μία νεανική ρομαντική κομεντί που διαδραματίζεται σε ένα παραθαλάσσιο μέρος της Ιταλίας, το Ριτσόνε. Μια παρέα νέων περνούν το καλοκαίρι τους στην παραλία και παράλληλα συνάπτουν μεταξύ τους φιλικές και ερωτικές σχέσεις.
   Πρόκειται για μία ευχάριστη, διασκεδαστική και ανάλαφρη ταινία, με πολλές δόσεις "καλοκαιριού". Η ιστορία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ο θεατής δε χάνει το ενδιαφέρον του κατά την παρακολούθηση της ταινίας. Οι σκηνές ως επί των πλείστων είναι γυρισμένες δίπλα στη θάλασσα, οπότε η ταινία γεμάτη από όμορφες εικόνες ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς.
   Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι μέτριες προς καλές, χωρίς να ξεχωρίζει κάποιος. Οι χαρακτήρες που υποδύονται παρουσιάζονται με ολοκληρωμένο τρόπο και μπορείς να σχηματίσεις μία γνώμη για αυτούς. Ο καθένας έχει ένα έντονο χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά του που τον διαφοροποιεί από την υπόλοιπη παρέα.
   Γενικά, το "Κάτω απ' τον ήλιο του Ριτσόνε" είναι η ιδανική ταινία για το καλοκαίρι. Απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό, όμως και όσοι είναι μεγαλύτεροι σίγουρα θα περάσουν ευχάριστα βλέποντάς την.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...