Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (13/10/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

INFERNO

Περίληψη: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ron Howard επιστρέφει, σκηνοθετώντας το πρόσφατο best seller μυθιστόρημα του Dan Brown, Inferno, που ακολουθεί ξανά τον καθηγητή Robert Langdon σε μια αποστολή όπου τα κρυμμένα στοιχεία οδηγούν στον μεγάλο Δάντη. Όταν ο Langdon ξυπνάει σε ένα ιταλικό νοσοκομείο με αμνησία, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Sienna Brooks, μια γιατρό που ελπίζει να τον βοηθήσει να ανακτήσει τη μνήμη του. Μαζί ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου διασχίζοντας την Ευρώπη, ενάντια στο χρόνο που απειλεί να φέρει στο φως μια θανάσιμη συνομωσία.
Σκηνοθεσία: Ron Howard
Πρωταγωνιστούν: Ben Foster, Tom Hanks, Sidse Babett Knudsen

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (SOUTHSIDE WITH YOU)

Περίληψη: Εμπνευσμένη από το πρώτο ραντεβού των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, η ταινία «Southside With You» εξιστορεί την περιπετειώδη καλοκαιρινή μέρα του 1989, όταν ένας νεαρός συνεργάτης σε δικηγορικό γραφείο, με το όνομα Μπαράκ Ομπάμα προσπάθησε να φλερτάρει με την δικηγόρο Μισέλ Ρόμπινσον κατά τη διάρκεια ενός ολοήμερου ραντεβού, που τους πήγε από το Ινστιτούτο Τεχνών στο Σικάγο, σε μια προβολή της ταινίας του Σπάικ Λι, «Do the Right Thing», και στο σημείο του πρώτου τους φιλιού, έξω από ένα παγωτατζίδικο.
Σκηνοθεσία: Richard Tanne
Πρωταγωνιστούν: Tika Sumpter, Parker Sawyers, Vanessa Bell Calloway

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...