Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Το Χάος που Άφησες Πίσω (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη: Η Ρακέλ προετοιμάζεται για να ξεκινήσει τη νέα της δουλειά ως φιλόλογος σ΄ένα Λύκειο, όπου θα αντιμετωπίσει δράμα και τραγωδία.

Πρωταγωνιστούν: Inma Cuesta, Bárbara Lennie, Tamar Novas

Βαθμολογία: 8/10 

   "Το Χάος που Άφησες Πίσω" είναι μία ισπανική δραματική σειρά μυστηρίου. Η Ρακέλ είναι καθηγήτρια λογοτεχνίας και μετά από κάποιους μήνες αποχής από το επάγγελμα, ξεκινά να εργάζεται σε ένα Λύκειο που βρίσκεται στη γενέτειρα του συζύγου της.

   Η ιστορία στα πρώτα επεισόδια μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν έχει κάτι το καινούριο να δώσει. Ωστόσο, η συνέχεια είναι καθηλωτική και οι εξελίξεις μη αναμενόμενες. Η πλοκή κινείται σε δύο χρόνους. Στο παρελθόν, όπου επικεντρώνεται στην Βιρούκα, την προηγούμενη καθηγήτρια λογοτεχνίας, και στο παρόν, όπου στο επίκεντρο είναι η Ρακέλ. Αυτό αυξάνει την αγωνία για το τι έχει συμβεί. Τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, απαντώνται όλα στο τελευταίο επεισόδιο και δεν υπάρχει κάποιο σεναριακό κενό ή ασάφεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το μέρος που είναι γυρισμένη η σειρά είναι πολύ όμορφο και υπάρχουν αρκετά πλάνα που εντυπωσιάζουν.

   Όσο αφορά τους πρωταγωνιστές, οι ερμηνείες είναι καλές. Ωστόσο, οι χαρακτήρες που υποδύονται δε γίνονται αγαπητοί στο κοινό. Βέβαια, το θετικό είναι ότι δεν περνούν αδιάφοροι, κάτι που δείχνει ότι έχουν "δυνατές" προσωπικότητες. 

   Γενικά, "Το Χάος που Άφησε Πίσω" είναι μία σειρά που αξίζει να την δείτε, καθώς κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...