Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (06/02/2020)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ

Περίληψη: Η σεναριογράφος και σκηνοθέτης Greta Gerwig με τις Μικρές Κυρίες της κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στην κλασσική νουβέλα και στα γραπτά της Louisa May Alcott και να ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της Jo March, το συγγραφικό alter ego της, που αντανακλά στην μυθιστορηματική ζωή της. Στην εκδοχή της Gerwig, η γεμάτη αγάπη ιστορία της οικογένειας March - τέσσερα νεαρά κορίτσια, η καθεμία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της όπως θέλει - είναι άφθαρτη μέσα στο χρόνο και παράλληλα, στέκει επίκαιρη.
Σκηνοθεσία: Greta Gerwig
Πρωταγωνιστούν:  Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh

ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ

Περίληψη: Η έξαλλη ζωή της Χάρλεϊ Κουίν εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ. Για πρώτη φορά, είναι απροστάτευτη, με τον κάθε αλήτη της Γκόθαμ να την καταδιώκει. Εντωμεταξύ, ο αρχιμαφιόζος Ρόμαν Σαϊόνις  έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βρει τη νεαρή πορτοφολού Κας, που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Το μονοπάτι της Χάρλεϊ διασταυρώνεται με την Κυνηγό, την Μπλακ Κανάρι και τη Ρενέ Μοντόγια και το αλλόκοτο επιτελείο δεν έχει επιλογή από το να συνεργαστεί για να εξολοθρεύσει τον Ρόμαν μέσα σε μία θεότρελη, φονική μέρα.
Σκηνοθεσία: Cathy Yan
Πρωταγωνιστούν: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Περίληψη: Το ταξίδι ενός πατέρα και του παιδιού του στα περίχωρα της κοινωνίας ύστερα από πανδημία που εξαφάνισε τον μισό πληθυσμό της Γης. Καθώς ο πατέρας παλεύει να προστατέψει το παιδί του, ο δεσμός τους – και η ίδια η ανθρωπότητα- δοκιμάζονται.
Σκηνοθεσία: Casey Affleck
Πρωταγωνιστούν: Anna Pniowsky, Casey Affleck, Tom Bower


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...