Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

The Perfect Date (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Για να μπορέσει να σπουδάσει, ένας μαθητής φτιάχνει μια εφαρμογή και παριστάνει τον σύντροφο κοριτσιών. Όταν προκύπτουν αληθινά συναισθήματα, τα πράγματα περιπλέκονται.
Πρωταγωνιστούν: Noah Centineo, Laura Marano, Odiseas Georgiadis
Βαθμολογία: 6/10

   Η ταινία "The Perfect Date" είναι μία νεανική κομεντί του Netflix. Αφορά την ιστορία του Brooks, ο οποίος χρειάζεται χρήματα για το Πανεπιστήμιο και προσπαθεί να τα αποκτήσει με έναν παράξενο τρόπο. Με τη βοήθεια ενός φίλου δημιουργεί μία εφαρμογή που οι χρήστες της μπορούν να βγουν ραντεβού μαζί με τον Brooks, επιλέγοντας και το ποιον θέλουν να παριστάνει.
   Το σενάριο δεν είναι πρωτότυπο και υπάρχουν αρκετά κλισέ που συναντάμε σε ταινίες του είδους. Βέβαια, όταν πρόκειται να παρακολουθήσεις μία ρομαντική κομεντί γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που τα συναντάς σχεδόν σε όλες τις ταινίες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οπότε εμένα προσωπικά δε με ενόχλησαν και πιθανόν δε θα ενοχλήσουν και εσάς, ιδιαίτερα εάν είστε φαν. Παρά την έλλειψη πρωτοτυπίας του σεναρίου, η υπόθεση είχε ενδιαφέρον και η πλοκή εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς. Αυτά σε συνδυασμό με τις αστείες ατάκες που ακούγονται αρκετά συχνά, κάνουν την ταινία ευχάριστη και όχι ανιαρή.
   Οι πρωταγωνιστές Noah Centineo και Laura Marano που υποδύονται τον Brooks και τη Celia αντίστοιχα, είχαν πολύ καλή χημεία μεταξύ, παρόλο που οι χαρακτήρες που υποδύονται είναι φαινομενικά αταίριαστοι. Από τους δευτερεύοντες χαρακτήρες ξεχωρίζουν ο φίλος του Brooks που τον βοήθησε με τη δημιουργία της εφαρμογής, καθώς και ο πατέρας του. 
   Γενικά, το "The Perfect Date" είναι μία ανάλαφρη ταινία για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...