Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

A Star is Born (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου
Ο Τζάκσον Μέιν είναι ένας αλκοολικός ροκ-κάντρι σταρ που ερωτεύεται μια νεαρή τραγουδίστρια και τη βοηθά να απογειώσει το ταλέντο της. Όταν όμως εκείνη καταξιώνεται, η σχέση τους και η καριέρα του αρχίζουν να καταρρέουν.
Πρωταγωνιστούν: Lady Gaga, Bradley Cooper
Βαθμολογία: 8/10
   Το "A Star is Born" είναι μία δραματική ρομαντική ταινία με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper. Πρόσφατα κέρδισε βραβείο Όσκαρ στην κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι".
   Ως ταινία είναι καλογυρισμένη και έχει ενδιαφέρουσα υπόθεση που κυλάει γρήγορα και ομαλά. Βέβαια ως θέμα δεν είναι κάτι το πρωτότυπο που δεν έχουμε ξαναδεί. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι τα υπέροχα τραγούδια που ακούγονται κατά τη διάρκειά της.
   Όσο αφορά τους πρωταγωνιστές, έχουν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους από τις πρώτες κιόλας σκηνές της ταινίας. Από τους δύο, εγώ προσωπικά ξεχώρισα τον Bradley Cooper, καθώς ο ρόλος του ήταν αρκετά πιο απαιτητικός και πολύ διαφορετικός από τους ρόλους, στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει. Η Lady Gaga ήταν εξίσου καλή, αλλά ο ρόλος της πιθανόν έχει πολλά κοινά στοιχεία και με την πραγματική της ζωή, καθώς υποδύεται μία τραγουδίστρια. 
   Γενικά, αξίζει να τη δείτε αν σας αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες. Σίγουρα θα απολαύσετε τη μουσική και την ερμηνεία των τραγουδιών από τη Lady Gaga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...