Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (14/03/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ARCTIC

Περίληψη: Ένας άνδρας απομεμονωμένος στην Αρκτική είναι τελικά έτοιμος να αποδεχτεί την πολυαναμενόμενη διάσωσή του. Ωστόσο, μετά από ένα τραγικό ατύχημα, η ευκαιρία του χάθηκε. Πρέπει τότε να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στη σχετική ασφάλεια της κατασκήνωσής του ή θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο ταξίδι μέσ’το άγνωστο, για πιθανή σωτηρία.
Σκηνοθεσία: Joe Penna
Πρωταγωνιστούν: Mads Mikkelsen, Maria Thelma Smáradóttir
Τρέιλερ 

Η ΧΗΡΑ (GRETA)

Περίληψη: Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε) που κατά τα άλλα βοηθάει την Γκρέις να εγκλιματιστεί στη μεγάλη πόλη. Η Φράνσις αγνοεί τις ανησυχίες της φίλης της, όμως τα κίνητρα της Γκρέτα είναι πιο νοσηρά από αυτό που φαντάζεται.
Σκηνοθεσία: Neil Jordan
Πρωταγωνιστούν: Isabelle Huppert, Chloë Grace Moretz, Maika Monroe
Τρέιλερ 

ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΣΤΕΡΣ (THE SISTERS BROTHERS) 

Περίληψη: Δύο αδέλφια ο Έλι και ο Τσάρλι Σίστερς προσλαμβάνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έκλεψε από το αφεντικό τους.
Σκηνοθεσία: Jacques Audiard
Πρωταγωνιστούν: John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal
Τρέιλερ 

ΣΚΙΑ (SHADOW) 

Περίληψη: Ο σκηνοθέτης Ζανγκ Γιμού επανερμηνεύει την ιστορία των Τριών Βασιλείων της Κίνας στην επική περιπέτεια «Σκιά» που περιγράφει την ιστορία ενός ισχυρού Βασιλιά και του λαού του που έχουν εκδιωχθεί από την πατρίδα τους και επιθυμούν να την πάρουν πίσω. Ο Βασιλιάς είναι άγριος και φιλόδοξος αλλά τα κίνητρα και οι μέθοδοί του είναι άγνωστα και μυστήρια. Ο αρχιστράτηγός του είναι ένας οραματιστής που επιθυμεί διακαώς να κερδίσει τη μάχη αλλά χρειάζεται να αναπτύξει το σχέδιό του με απόλυτη μυστικότητα. Οι γυναίκες του παλατιού αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο που δεν έχει χώρο για εκείνες. Και υπάρχει και ένας κοινός θνητός γύρω από τον οποίο στροβιλίζονται οι αδυσώπητες δυνάμεις της ιστορίας, έτοιμες να τον κατασπαράξουν.
Σκηνοθεσία: Yimou Zhang
Πρωταγωνιστούν: Chao Deng, Li Sun, Ryan Zheng
Τρέιλερ 

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (WONDER PARK) 

Περίληψη: Μια 8χρονη με ταλέντο στις μηχανολογικές εφευρέσεις δημιουργεί με τη φαντασία της ένα εντυπωσιακό λούνα παρκ που όμως, όπως ανακαλύπτει, ζωντανεύει. Όταν το αγαπημένο της πάρκο κινδυνεύσει, μόνο εκείνη μπορεί να σώσει τη δημιουργία της με τη βοήθεια της ασταμάτητης φαντασίας της και των πολύ ξεχωριστών φίλων της.
Σκηνοθεσία: -
Δανείζουν τις φωνές τους: Sofia Mali, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell
Τρέιλερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...