Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (01/11/2018)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

BOHEMIAN RHAPSODY

Περίληψη: To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.
Σκηνοθεσία: Bryan Singer
Πρωταγωνιστούν: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (THE NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS)

Περίληψη: Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.
Σκηνοθεσία: Lasse Hallström, Joe Johnston
Πρωταγωνιστούν: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Morgan Freeman

SUSPIRIA

Περίληψη: Απέραντο σκοτάδι στροβιλίζεται στο κέντρο μιας διεθνούς φήμης σχολής χορού. Κάποιοι θα υποκύψουν στον εφιάλτη. Ριμέικ της κλασικής ταινίας τρόμου του Ντάριο Αρτζέντο.
Σκηνοθεσία: Luca Guadagnino
Πρωταγωνιστούν: Dakota Johnson, Tilda Swinton, Doris Hick

Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ (ACUSADA)

Περίληψη: Μια διφορούμενη ιστορία για το βίαιο φόνο μίας νεαρής κοπέλας και η τρομακτική επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων. Η όμορφη νέα Ντολόρες είναι το μόνο πρόσωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία της καλύτερης φίλης της. Οι αγαπημένοι της αγωνίζονται για να αποδείξουν την αθωότητά της, αλλά όταν έρθει η ώρα να δικαστεί, η Ντολόρες θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη στρατηγική τους.
Σκηνοθεσία: Gonzalo Tobal
Πρωταγωνιστούν: Lali Espósito, Leonardo Sbaraglia, Inés Estévez

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...