Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (27/07/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΖΙΝΟ: (THE HOUSE)

Περίληψη: Αφότου ο Σκοτ και η Κέιτ χάνουν τα χρήματα πουν προόριζαν για τις σπουδές της κόρης τους Άλεξ, προσπαθούν απεγνωσμένα να τα κερδίσουν πίσω, ώστε να μπορέσει το παιδί τους να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο. Με τη βοήθεια του γείτονα τους Φρανκ, αποφασίζουν να ανοίξουν ένα παράνομο καζίνο στο υπόγειο του σπιτιού τους.
Σκηνοθεσία: Andrew Jay Cohen
Πρωταγωνιστούν: Will Ferrell, Amy Poehler, Ryan Simpkins

ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤ’ ΕΜΠΟΔΙΩΝ (THE BIG SICK)

Περίληψη: Βασισμένη σε μία πραγματική ιστορία. O Κιουμέλ, ένας ανερχόμενος κωμικός γεννημένος στο Πακιστάν, γνωρίζει την φοιτήτρια Έμιλι σε μία από τις Stand-up Comedy παραστάσεις του. Ενώ η γνωριμία τους ξεκινάει σαν one night stand, εξελίσσεται σύντομα σε μία όμορφη σχέση. Όσο σοβαρεύει η κατάσταση τόσο μπερδεύονται οι ζωές και των δύο, και κυρίως του Κιουμέλ που δυσκολεύεται να αποκαλύψει στους παραδοσιακούς μουσουλμάνους γονείς του ότι είναι ερωτευμένος με μία Αμερικανίδα.
Σκηνοθεσία: Michael Showalter
Πρωταγωνιστούν: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter

ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ (WISH UPON)

Περίληψη: Η 17χρονη Κλερ προσπαθεί να επιβιώσει από την «κόλαση» του Λυκείου, παρέα με τις φίλες της, Μέρεντιθ και Τζουν. Έτσι, όταν ο πατέρας της της χαρίζει ένα μουσικό κουτί με μία επιγραφή που υπόσχεται πως εκπληρώνει τις ευχές του κατόχου, σκέφτεται πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Κλερ κάνει την πρώτη της ευχή και, προς μεγάλη της έκπληξη, πραγματοποιείται. Σύντομα, τα έχει όλα: χρήματα, δημοτικότητα και το αγόρι των ονείρων της. Τα πάντα μοιάζουν τέλεια –μέχρι τη στιγμή που οι πιο κοντινοί της άνθρωποι αρχίζουν να πεθαίνουν με φρικιαστικούς, διεστραμμένους τρόπους. Τώρα, γεμάτη ενοχές, η Κλερ πρέπει να ξεφορτωθεί το κουτί, πριν αναγκαστεί, μαζί με αυτούς που αγαπά, να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.
Σκηνοθεσία: John R. Leonetti
Πρωταγωνιστούν: Joey King, Ryan Phillippe, Ki Hong Lee

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (ONLY LIVING BOY IN NEW YORK)

Περίληψη: Στη Νέα Υόρκη, η ζωή του νεαρού απόφοιτου Τόμας ανατρέπεται τελείως μετά τη συνάντηση του με την ερωμένη του πατέρα του.
Σκηνοθεσία: Marc Webb
Πρωταγωνιστούν: Kate Beckinsale, Jeff Bridges, Pierce Brosnan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...