Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (27/04/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΔΙΠΛΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ (REVENGER/ THE ASSIGNMENT)

Περίληψη: Μία ιδιοφυής, μα ανισόρροπη πλαστική χειρούργος βλέπει τον αδελφό της να δολοφονείται από έναν παρακμιακό εκτελεστή, ονόματι Φρανκ Κίτσεν. Ψάχνοντας εκδίκηση, θα τον αιχμαλωτίσει και θα πραγματοποιήσει πάνω του μία εγχείρηση αλλαγής φύλου. Πλέον, ο Φρανκ είναι αναγκασμένος να ζήσει ως γυναίκα, μπερδεμένος, τσαντισμένος και πιο μάτσο από ποτέ.
Σκηνοθεσία: Walter Hill
Πρωταγωνιστούν: Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Tony Shalhoub

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ (PATRIOTS DAY)

Περίληψη: Στον απόηχο μιας ανείπωτης πράξης τρομοκρατίας, ο αρχιφύλακας Tommy Saunders ενώνει τις δυνάμεις του με τους θαρραλέους διασωθέντες, τα μέλη ομάδων άμεσης επέμβασης και τους ανακριτές σε έναν αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον χρόνο ώστε να εντοπιστούν οι βομβιστές πριν επιτεθούν ξανά. Ταυτόχρονα στην υπόθεση εμπλέκονται οι ιστορίες του ειδικού πράκτορα Richard Deslauriers,του αστυνομικού διοικητή Ed Davis, του αρχιφύλακα Jeffrey Pugliese και της νοσοκόμας Carol Saunders υφαίνοντας ένα ανατριχιαστικό, αγωνιώδες και τολμηρό χρονικό του πιο προηγμένου ανθρωποκυνηγητού στην ιστορία των Αμερικανικών αστυνομικών δυνάμεων.
Σκηνοθεσία: Peter Berg
Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, J.K. Simmons
Τρέιλερ: https://youtu.be/QeFNztIUp_s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...