Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (23/03/2017)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

POWER RANGERS

Περίληψη: Οι Power Rangers είναι η ιστορία πέντε καθημερινών εφήβων που πρέπει να μεταμορφωθούν σε κάτι εξωπραγματικό όταν μαθαίνουν ότι η μικρή πόλη που κατοικούν, η Έιντζελ Γκρόουβ, και ολόκληρος ο κόσμος βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, εξαιτίας μίας επίθεσης από εξωγήινους. Οι ήρωές μας, επιλεγμένοι από την μοίρα, γρήγορα ανακαλύπτουν ότι αυτοί είναι που πρέπει να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά, προκειμένου να το πετύχουν, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που έχουν στην πραγματική ζωή και, πριν να είναι πολύ αργά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως Power Rangers.
Σκηνοθεσία: Dean Israelite
Πρωταγωνιστούν: Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler

SUBURRA ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ

Περίληψη: Ένας γκάνγκστερ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Σαμουράι» θέλει να μετατρέψει μια μικρή πόλη κοντά στη Ρώμη σε Λας Βέγκας. Ένας διεφθαρμένος πολιτικός, ο οποίος έχει αδυναμία σε νεαρές πόρνες και στην κοκαΐνη, τον προστατεύει , με τη βοήθεια ενός ισχυρού καρδιναλίου. Όλα τα τοπικά αφεντικά της μαφίας έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να πετύχουν το κοινό στόχο. Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, και ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των συμμοριών είναι έτοιμος να καταστρέψει το όνειρο του Σαμουράι. Κρυμμένη στις σκιές του Κολοσσαίου, η περιοχή Suburra ήταν η κρυφή πλευρά του υποκόσμου της Αρχαίας Ρώμης, το μέρος που κατοικούσαν τα πιο σκοτεινά μυστικά της. Στη σύγχρονη εποχή, το έγκλημα και η διαφθορά έχει εξαπλωθεί βαθιά μέσα στην πόλη όπου τα πάντα μπορούν να αγοραστούν για μια τιμή.
Σκηνοθεσία: Stefano Sollima
Πρωταγωνιστούν: Pierfrancesco Favino, Greta Scarano, Jean-Hugues Anglade

ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ (NERVE)

Περίληψη: Η Venus είναι μια απλή επιμελής μαθήτρια Λυκείου που ζει στο περιθώριο. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα ανακαλύψει το διαδικτυακό reality παιχνίδι NERVE.Το παιχνίδι την ρωτάει : είσαι παίχτης ή θεατής; Εκείνη αποφασίζει να γίνει Παίχτης κάτι που αρχικά μοιάζει πολύ διασκεδαστικό και αβλαβές. Η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη και το παιχνίδι όσο προχωράει γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο μέχρι που αρχίζει να παίρνει άσχημη τροπή. Η Venus Και ο συμπαίκτης της Ian έχουν έναν και μοναδικό τρόπο να ξεφύγουν : να κερδίσουν.
Σκηνοθεσία: Henry Joost, Ariel Schulman
Πρωταγωνιστούν: Emma Roberts, Dave Franco, Emily Meade
Τρέιλερ: https://youtu.be/214eIqOAb7U  

ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ (ALL NIGHTER)

Περίληψη: Ένας εργασιομανής πατέρας που ταξιδεύει διαρκώς αποφασίζει να επισκεφθεί την κόρη του κατά τη διάρκεια μιας σύντομης, απρογραμμάτιστης στάσης του στο Λος Άντζελες. Θα ανακαλύψει όμως ότι έχει εξαφανιστεί και προκειμένου να την εντοπίσει, θα αναγκάσει τον ιδιόρρυθμο και αγχώδη πρώην φίλο της, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό τους, να τον βοηθήσει, κατά την διάρκεια μιας νύχτας που θα αλλάξει τη ζωή και των δυο.
Σκηνοθεσία: Gavin Wiesen
Πρωταγωνιστούν: Analeigh Tipton, Emile Hirsch, J.K. Simmons
Τρέιλερ: https://youtu.be/mqDPxH0MPMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...