Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

La la land (2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Στο Λος Άντζελες η Μία (Emma Stone), μία νεαρή ηθοποιός, και ο Σεμπάστιαν (Ryan Gosling), ένας νεαρός μουσικός της τζαζ, είναι ερωτευμένοι και ταυτόχρονα προσπαθούν να κατακτήσουν τα όνειρά τους. 
Η ταινία θα μπορούσε να θεωρηθεί από τις καλύτερες της χρονιάς. Σεναριακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είναι καλογυρισμένη και περιλαμβάνει πολύ όμορφες εικόνες. Τα χρώματα και τα πλάνα είναι μαγικά. Όσο για τους πρωταγωνιστές αποτελούν ένα ταιριαστό κινηματογραφικό ζευγάρι, καθώς έχουν καλή χημεία μεταξύ τους και αυτό αποτυπώνεται στην κάμερα. Οι ερμηνείες τους, τόσο οι υποκριτικές όσο και οι μουσικές (πρόκειται για μιούζικαλ), είναι εξαιρετικές. Το La la land είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και το τέλος του διαφέρει λίγο από τα συνηθισμένα. Ένα από τα μείον της ταινίας είναι ίσως η μεγάλη διάρκεια της για μια ταινία με θεματολογία τον έρωτα. Γενικά, αξίζει κανείς να την δει και μάλιστα στην μεγάλη οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...