Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (08/12/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

OFFICE CHRISTMAS PARTY

Περίληψη: Όταν η επικεφαλής μιας εταιρείας αποφασίζει να κλείσει το τμήμα του αδελφού της, εκείνος πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συναδέλφους του για να εντυπωσιάσουν έναν υποψήφιο πελάτη και να κλείσουν μια μεγάλη συμφωνία, που μπορεί να σώσει τις δουλειές τους. Τι αποφασίζουν να κάνουν για να τον εντυπωσιάσουν; Να διοργανώσουν ένα επικό πάρτι για τα Χριστούγεννα! Φυσικά, το πάρτι γρήγορα ξεφεύγει κάθε ελέγχου και οι παριστάμενοι γίνονται μάρτυρες μιας ξεκαρδιστικής καταστροφής…
Σκηνοθεσία: Josh Gordon, Will Speck
Πρωταγωνιστούν: Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ (AMERICAN PASTORAL)

Περίληψη: Ο Σίμουρ «Σουηδός» Λιβόβ, ένας κάποτε θρυλικός αθλητής του Λυκείου που είναι σήμερα επιτυχημένος επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Ντόουν, μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς. Αλλά το χάος σιγοβράζει κάτω από το αψεγάδιαστο προσωπείο της ζωής των Λιβόβ. Όταν η αγαπημένη του έφηβη κόρη, η Μέρι, εξαφανίζεται, αφότου κατηγορηθεί για την διάπραξη μιας βίαιης πράξης, ο Σουηδός αφιερώνει τη ζωή του στο να την βρει και να επανενώσει ξανά την οικογένεια του. Αυτό που θα ανακαλύψει θα τον ταρακουνήσει συθέμελα, εξαναγκάζοντας τον να δει κάτω από την επιφάνεια και να αντιμετωπίσει το χάος που δίνει σχήμα στον κόσμο γύρω του.
Σκηνοθεσία: Ewan McGregor
Πρωταγωνιστούν: Ewan McGregor, Jennifer Connelly, Dakota Fanning

Η ΑΦΙΞΗ (ARRIVAL)

Περίληψη: 12 μυστηριώδη διαστημόπλοια με εξωγήινους επιβάτες προσγειώνονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας. Μία ομάδα ειδικών επιστημόνων συνιστάται για να ερευνήσει το συμβάν. Ανάμεσά τους, η Λουίζ Μπανκς, μια γλωσσολόγος που καλείται να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους εξωγήινους ενώ ο χρόνος πιέζει και ο κόσμος απειλείται με έναν παγκόσμιο πόλεμο. Η Λουίζ θα πρέπει να πάρει μία απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο όχι μόνο την ζωή της αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Πρωταγωνιστούν: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker
Τρέιλερ: https://youtu.be/IuqD9_wm7nY  

ΟΔΥΣΣΕΙΑ (THE ODYSSEY)

Περίληψη: Η οδύσσεια του μεγαλύτερου θαλασσοπόρου του 20ου αιώνα από τη Μεσόγειο και τη Νότιο Αφρική μέχρι την Ανταρκτική, με το θρυλικό σκάφος “Καλυψώ” και όλες οι συγκρούσεις και τα πάθη εντός και εκτός ταξιδιού, περιγράφονται σε μια μαγευτική ταινία που θα συγκινήσει και θα εντυπωσιάσει.
Σκηνοθεσία: Jεrοme Salle
Πρωταγωνιστούν: Lambert Wilson, Pierre Niney, Audrey Tautou



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...