Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (01/09/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΠΟΡΝ (JASON BOURNE)

Περίληψη: Εννέα χρόνια μετά την ανάκτηση της μνήμης του και την εξαφάνισή του, ο πρώην ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν ξαφνικά καλείται να επιστρέψει στο προσκήνιο, σε μια εποχή που ο κόσμος είναι πιο ασταθής από ποτέ, για να αποκαλύψει την κρυμμένη αλήθεια για το παρελθόν του και τη δολοφονία του πατέρα του. Την ίδια στιγμή, ένα νέο πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με σκοπό να ελέγχει κάθε διαθέσιμο δίκτυο επικοινωνίας και κατ’ επέκταση την παγκόσμια τρομοκρατία καθώς και όλα τα μέσα της νέας τεχνολογίας προς όφελος της αμερικανικής κυβέρνησης.
Σκηνοθεσία: Paul Greengrass
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Tommy Lee Jones, Alicia Vikander

SING STREET

Περίληψη: Ένα 14χρονο αγόρι που μεγαλώνει στο Δουβλίνο τη δεκαετία του ’80 φτιάχνει μία μουσική μπάντα με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσει ένα κορίτσι. Στο τόλμημα του έχει την στήριξη του cool αδερφού του ο οποίος τον μυεί στα μουσικά ακούσματα της εποχής. Ο μικρός θα κατορθώσει σιγά σιγά να ξεφύγει από τα στενά όρια της πόλης του και να αναζητήσει την τύχη του στο Λονδίνο.
Σκηνοθεσία: John Carney
Πρωταγωνιστούν: Ferdia Walsh-Peelo, Aidan Gillen, Maria Doyle Kennedy

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΙ (FINDING DORY)

Περίληψη: Η πιο ξεχασιάρα δεν γίνεται μπλε ψαρίνα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.
Σκηνοθεσία: Andrew Stanton, Angus MacLane
Δανείζουν τις φωνές τους: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...