Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (Κυκλοφορούν 17/03/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η Μεγάλη Διάσωση (The Finest Hours)

Περίληψη: Φεβρουάριος του 1952. Η.Π.Α., Νέα Αγγλία. Μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες θα χτυπήσει τις ανατολικές ακτές της περιοχής. Ένα τάνκερ κόβεται στην κυριολεξία στα δύο, αφήνοντας στο έλεος του θεού το πλήρωμα. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για βοήθεια έχοντας να αντιμετωπίσει ακραίες καιρικές συνθήκες και γιγάντια κύματα που καταπίνουν τα πάντα στο διάβα τους. 4 μέλη της ακτοφυλακής, αψηφώντας τη θεομηνία, θα ρισκάρουν τις ίδιες του τις ζωές στην προσπάθειά τους να σώσουν περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες που είναι παγιδευμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν.
Σκηνοθεσία: Craig Gillespie
Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster

Μια Ανάσα (Ein Atem)

Περίληψη: Η Έλενα, μια όμορφη νεαρή Ελληνίδα, αποφασίζει να μεταναστεύσει στη Γερμανία για να ζήσει το όνειρό της για μια καλύτερη ζωή εν μέσω της οικονομικής κρίσης, αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της. Πιάνει δουλειά ως παιδαγωγός ενός μικρού κοριτσιού, της Λόττε, όμως μια μέρα, ενώ η μικρή Λόττε είναι υπό την επίβλεψη της Έλενας, εξαφανίζεται. Από εκείνη την στιγμή ξεκινά ο Γολγοθάς της Έλενας, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ στην Γερμανία θεωρείται ύποπτη για απαγωγή και καταζητείται από την αστυνομία. Παράλληλα, η απεγνωσμένη Γερμανίδα μητέρα της Λόττε, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας και του συζύγου της, αποφασίζει και εκείνη να ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει την Έλενα. Θα καταφέρει όμως να φτάσει στα ίχνη της χαμένης της κόρης;
Σκηνιθεσία: Christian Zübert
Πρωταγωνιστούν: Jördis Triebel, Chara Mata Giannatou, Benjamin Sadler
Τρέιλερ: https://youtu.be/XYeXAuqXPCw 

Περηφάνια και Προκατάληψη και Ζόμπι (Pride and Prejudice and Zombies)

Περίληψη: Η Λίζι ζει με τους γονείς της και τις αδερφές της. Όλα τα κορίτσια της οικογένειας χειρίζονται άψογα το σπαθί τους και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Καθώς η μητέρα της οικογένειας προσπαθεί να βρει γαμπρούς για τα κορίτσια, ένας περίεργος λοιμός πανούκλας σαρώνει την πόλη. Οι πεθαμένοι επιστρέφουν στην ζωή και επιτίθενται στου ζωντανούς. Ένας νέος άνδρας, ο κύριος Ντάρσι έρχεται να μείνει στο χωριό και μία δυνατή έλξη φουντώνει ανάμεσα σε αυτόν και την Λίζι, όμως οι προκαταλήψεις και τα ζόμπι τους εμποδίζουν να γνωριστούν καλύτερα.
Σκηνοθεσία: Burr Steers
Πρωταγωνιστούν: Lily James, Sam Riley, Jack Huston
Τρέιλερ: https://youtu.be/UPUU-5DuBYM

Kung Fu Panda 3

Περίληψη: Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!
Σκηνοθεσία: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh Nelson
Δανείζουν τις φωνές τους: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman
Τρέιλερ: https://youtu.be/sGkgNSo5SIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...