Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (Κυκλοφορούν 21/01/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Η Επιστροφή (The Revenant)

Περίληψη: Σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής, ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ. Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.
Σκηνοθεσία: Alejandro González Iñárritu
Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter
***Στην 73η απονομή των Χρυσών Σφαιρών, η ταινία βραβεύτηκε ως Καλύτερη Δραματική Ταινία, ο σκηνοθέτης απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Σκηνοιθεσίας και ο Leonardo Di Caprio απέσπασε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου σε Δραματική Ταινία. Συγκέντρωσε, επίσης, 12 υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Όσκαρ. 

Steve Jobs

Περίληψη: O Μάικλ Φασμπέντερ αναλαμβάνει να ενσαρκώσει ένα πρόσωπο σταθμό για τον 20ο αιώνα, τον ιδιόρρυθμο γκουρού της τεχνολογίας και ιδρυτή του κολοσσού που ακούει στο όνομα Apple, ο οποίος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στη δημιουργία εργαλείων που θα βελτίωναν την επικοινωνία των ανθρώπων και θα αύξαναν την αποδοτικότητά τους, την ίδια στιγμή που καθιστούσε εαυτόν από τους πλέον αντιπαθείς, αν όχι μισητούς, ανθρώπους.
Σκηνοθεσία: Danny Boyle
Πρωταγωνιστούν: Michael Fassbender, Kate Winslet, Seth Rogen

Κοκορόκι: Ο Ήρωας Της Φάρμας (Un Gallo Con Muchos Huevos)

Περίληψη: Όταν γεννήθηκε ο Ρόκι ήταν ένα αδύναμο κοτοπουλάκι. Αλλά όταν ο κακός μεγάλό-αγρότης της περιοχής απειλεί να καταστρέψει το σπίτι και την οικογένεια του, ο Ρόκι θα πρέπει να μεταμορφωθεί από ένα συνεσταλμένο, νεαρό "κοτόπουλο"» σε ένα γενναίο κόκορα. Ο Ρόκι και οι φίλοι του θα ξεκινήσουν για μια περιπέτεια που θα μας αποδείξει για μια ακόμη φορά, πως δεν πρέπει να κρίνουμε τίποτα από το μέγεθός του.
Σκηνοθεσία: Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste
Δανείζουν τις Φωνές τους: Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Ντένης Μακρής, Σπύρος Περγαντάς, Ειρήνη Τσίγκα, Βασιλική Κατσικερού
 
 
 

1 σχόλιο:

  1. Μου άρεσε ιδιαίτερα η παρουσίαση της ταινίας Steve Jobs!!! Πολύ ωραία!!!
    Stay calm and keep posting!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...