Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ντας & Λίλι (Κριτική Σειράς)

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου


Περίληψη:
Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλάσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνιστούν: Austin Abrams, Midori Francis, Dante Brown

Βαθμολογία: 8/10 

   Η σειρά "Ντας & Λίλι" είναι ένα εφηβικό ρομαντικό δράμα. Η Λίλι βρίσκει ένα κόκκινο σημειωματάριο σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο της Νέας Υόρκης. Μέσα από αυτό ξεκινά να επικοινωνεί με ένα άγνωστο αγόρι, τον Ντας. Παρά τις αντιθέσεις ανάμεσα στις προσωπικότητές τους, σύντομα αναπτύσσουν μία σχέση μεταξύ τους. 

   Η μικρή διάρκεια των επεισοδίων σε συνδυασμό  με τον πρωτότυπο τρόπο εξέλιξης της πλοκής, μέσω του σημειωματάριου, κάνουν τη θέασή της ιδιαίτερα ευχάριστη. Οι όμορφες εικόνες από την χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη, κάνουν την ατμόσφαιρα της σειράς γιορτινή. Όμως, ταυτόχρονα επικρατεί και μία διάθεση μελαγχολίας. Αυτός ο συνδυασμός την κάνει ξεχωριστή, καθώς ξεφεύγει από τις κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες/σειρές που επικρατεί συνήθως το στοιχείο της χαράς.

   Ο Ντας είναι εξωστρεφής και χαμηλών τόνων, ενώ αντίθετα η Λίλι είναι πιο ενεργητική και εξωστρεφής. Παρά τις αντιθέσεις τους σαν χαρακτήρες, δένουν πολύ αρμονικά μεταξύ τους. Ο τρόπος που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν έχει ενδιαφέρον και κάνει τον θεατή να παρακολουθεί τη σειρά, χωρίς να βαριέται.

   Γενικά, το "Ντας & Λίλι" είναι η κατάλληλη επιλογή για να μπείτε στο κλίμα των γιορτών και να περάσετε με ευχάριστο τρόπο τον χρόνο σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...