Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Love, Victor (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη:
Ο Victor είναι ο καινούριος μαθητής του Λυκείου Creekwood. Βρίσκετε σε ένα "ταξίδι" ανακάλυψης του εαυτού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει προκλήσεις στο σπίτι, προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μία νέα πόλη και εξερευνεί την σεξουαλικότητά του.
Πρωταγωνιστούν: Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel
Βαθμολογία: 8/10

   Το "Love, Victor" είναι μία νεανική δραματική σειρά με στοιχεία ρομάντζου και κωμωδίας. Αποτελεί spin off της ταινίας "Love, Simon",  η οποία βασίζεται στο βιβλίο με τίτλο "Ο Σάιμον ενάντια στην ανθρωπότητα".
   Είναι μία ανάλαφρη και διασκεδαστική σειρά που όμως πραγματεύεται σημαντικά θέματα, τα οποία απασχολούν κυρίως τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες. Κάποια από αυτά είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός, οι ερωτικές και οι οικογενειακές σχέσεις. Η ιστορία, παρότι δεν είναι πρωτότυπη, είναι ενδιαφέρουσα και τα μόλις 10 μικρής διάρκειας επεισόδια βλέπονται άνετα και μέσα σε μία ημέρα.
   Ο Victor είναι ένας γλυκός έφηβος που νοιάζεται υπερβολικά για την οικογένειά του και τους φίλους του. Παρά τις δικές του ανησυχίες, δε σταματά ποτέ να βοηθά και υποστηρίζει τους ανθρώπους που αγαπά. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον θεατή. Από τους υπόλοιπους χαρακτήρες ξεχωρίζουν η αδερφή του Victor, η Pilar, και ο φίλος του, ο Felix.
   Γενικά, το "Love, Victor" είναι  μία ευχάριστη σειρά που θα την απολαύσετε, ιδιαίτερα αν παρακολουθείτε τέτοιου είδους σειρές και ταινίες. Μέσα από την απλότητά της καταφέρνει να περάσει διάφορα μηνύματα και να θίξει με όμορφο τρόπο την ανησυχία του Victor για την σεξουαλικότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...