Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

La Nuit (Κριτική Βιβλίου)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: "Σε αυτό το βιβλίο κρατάς λίγο από τον κόσμο μου, λίγο από τις σκέψεις μου, λίγο από τον εαυτό μου, λίγο από τη ζωή μου". (όπως αναφέρει η ίδια η συγγραφέας στο τέλος)
Συγγραφέας: Ευθυμία Ξενιτίδου
Βαθμολογία: 5/5
*Εάν ενδιαφέρεστε για αντίτυπο του βιβλίου επικοινωνήστε με τη συγγραφέα πατώντας εδώ.
    
   Το βιβλίο με τίτλο "La Nuit" περιλαμβάνει φράσεις για τη ζωή που σου δίνουν κίνητρο, σε βάζουν σε σκέψεις, σου προκαλούν συναισθήματα. Η συγγραφέας έχει επιλέξει να συνοδεύσει κάποιες από αυτές με μικρά σκίτσα.
   Η ανάγνωση φράσεων (quotes) βοηθά κάποιους να χαλαρώσουν, να αποφορτιστούν από μία δύσκολη μέρα ή  να ανεβάσουν τη διάθεσή τους. Διαβάζοντας το βιβλίο θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι και σίγουρα θα σας δημιουργηθεί η αίσθηση ότι κάποιες από αυτές τις φράσεις αντανακλούν και δικές σας σκέψεις. 
   Γενικά, το "La Nuit" είναι ένα βιβλίο που μέσα στην απλότητα του καταφέρνει να σε συνεπάρει. Είναι από αυτά τα αναγνώσματα που μπορείς να διαβάσεις πολλές φορές. Αν σας αρέσει να διαβάζετε φράσεις (quotes), τότε αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για εσάς. 

*Αναφέρω ενδεικτικά μία από τις φράσεις: 
"Όσο κοιτάς
τον ουρανό,
τόσο
περισσότερα
αστέρια 
βλέπεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...