Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (01-08-15/08/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ (ESCAPE PLAN: THE EXTRACTORS) 
 
Περίληψη: Θέλοντας να εκδικηθούν τον δημιουργό της φυλακής υψηλής τεχνολογίας από την οποία μόλις απέδρασαν, ο Ρέι Μπρέσλιν (Σιλβέστερ Σταλόνε) και η ομάδα του διασταυρώνονται με τον Σεν, έναν ακόμα περιβόητο δραπέτη και σύμμαχο που αναζητά την απαχθείσα κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου. Η δίψα τους για εκδίκηση και η νέα τους αποστολή θα συγκρουστούν όταν διαρρήξουν το Devil’s Station, μια αδιαπέραστη γοτθική φυλακή, όπου το κορίτσι κρατείται όμηρος. Μια σκοτεινή φυλακή που δημιουργήθηκε από τον ορκισμένο εχθρό τους.
Σκηνοθεσία: John Herzfeld
Πρωταγωνιστούν: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent
Τρέιλερ 

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (COMMON BLOOD)


Περίληψη: Μετά το θάνατο της συζύγου του Ελίας, η κάποτε στενά δεμένη οικογένεια δοκιμάζεται. Ένας ασφυκτικός ιστός υφαίνεται, όλα μοιάζουν ύποπτα και η αμφιβολία κυριαρχεί.
Σκηνοθεσία: Miguel Cohan
Πρωταγωνιστούν: Oscar Martínez, Paulina García, Dolores Fonzi
Τρέιλερ 

BRING THE SOUL: THE MOVIE


Περίληψη: Μετά την θριαμβευτική “Love Yourself” tour, οι BTS επιστρέφουν στα Village Cinemas με το “Bring the Soul: The Movie” Μία ημέρα μετά το τελευταίο τους live στην Ευρώπη, οι BTS μιλάνε από το Παρίσι για την συνολική εμπειρία του tour σε τόσες διαφορετικές πόλεις και την επαφή τους με τους fan. Μία πολύ προσωπική ματιά στον κόσμο των BTS μαζί με φανταστικό footage από τις live εμφανίσεις τους!
Σκηνοθεσία: -
Πρωταγωνιστούν: BTS, J-Hope, Jeong-guk Jeon
Τρέιλερ 

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ (DRIVEN)


Περίληψη: 74, ο Τζιμ Χόφμαν είναι ένας μέσος οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών που εργάζεται σκληρά σαν πιλότος, δοτικός σύζυγος και … περιστασιακό βαποράκι. Όταν ο Τζιμ συλλαμβάνεται κατά την διάρκεια των οικογενειακών του διακοπών να εισάγει κοκαΐνη στις ΗΠΑ, ο φιλόδοξος πράκτορας του FBI Μπένεκτιτ Τζ. Τίσα το βλέπει σαν μια ευκαιρία να κερδίσει μία τεράστια επιτυχία για την Υπηρεσία χρησιμοποιώντας τον Τζιμ για να παγιδεύσει τον προμηθευτή του. Έτσι ο Τζιμ μετακομίζει στο Σαν Ντιέγκο και γίνεται πληροφοριοδότης του FBI. Εκεί θα βάλλει στην άκρη τα καθήκοντα του όταν γνωρίσει τον διάσημο γείτονα του, τον μηχανικό αυτοκινήτων και σχεδιαστή, Τζον Ντελόριαν. Σύντομα βρίσκεται στον κύκλο του Ντελόριαν γοητευμένος από το όραμα του να φέρει την επανάσταση στην αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία. Όταν όμως το όνειρο του Ντελοριάν καταλήγει σε αποτυχία και ο πράκτορας Τίσα βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη του, ο Τζιμ άξαφνα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες που θέλουν απελπισμένα να πετύχουν.
Σκηνοθεσία: Nick Hamm
Πρωταγωνιστούν: Erin Moriarty, Judy Greer, Lee Pace
Τρέιλερ 

ΧΕΛΣ ΚΙΤΣΕΝ: ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (THE KITCHEN) 

Περίληψη: Το 1978, όταν το FBI στέλνει στη φυλακή τους συζύγους τους, τρεις νοικοκυρές που κατοικούν στη διαβόητη συνοικία Hell’s Kitchen του Μανχάταν, παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, συνεχίζοντας το «έργο» τους. Πρωτοστατούν στις κομπίνες και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της ντόπιας μαφίας.
Σκηνοθεσία: Andrea Berloff
Πρωταγωνιστούν:  Elisabeth Moss, Melissa McCarthy, Domhnall Gleeson
Τρέιλερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...