Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Alta Mar (Κριτική Σειράς)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Δεκαετία του '40. Δυο αδελφές ανακαλύπτουν δυσάρεστα οικογενειακά μυστικά μετά από μια σειρά μυστηριωδών θανάτων σ' ένα πλοίο που ταξιδεύει από την Ισπανία στη Βραζιλία.
Πρωταγωνιστούν: Ivana Baquero, Jon Kortajarena, Alejandra Onieva
Βαθμολογία: 7.5/10

   Το "Alta Mar" είναι μια ισπανική δραματική σειρά μυστηρίου του Netflix. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με ένα υπερπολυτελές πλοίο, οι μυστηριώδης θάνατοι κάποιων επιβατών κάνουν τις δύο αδερφές, Έβα και Καρολίνα, να έρθουν αντιμέτωπες με οικογενειακά μυστικά. 
   Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι πολύ έντονο το στοιχείο του μυστηρίου. Ο θεατής παρακολουθεί τη σειρά, χωρίς να χάνεται το ενδιαφέρον του, καθώς υπάρχουν συνεχείς ανατροπές και γεγονότα που γεννούν την αμφιβολία μέσα του. Η πλοκή κυλάει με κανονικούς ρυθμούς, σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν εξελίξεις και η υπόθεση δεν κάνει κοιλιά, αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα μέχρι το τέλος. Ο τρόπος που τελειώνουν τα επεισόδια, εντείνει την αγωνία και σε κάνει να θες να δεις αμέσως και το επόμενο.
   Οι χαρακτήρες είναι καλοστημένοι, τα σκηνικά και τα κοστούμια πολύ όμορφα και προσεγμένα. Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του '40 και η όλη ατμόσφαιρα που επικρατεί σε μεταφέρει στο παρελθόν. Όσο αφορά τους ηθοποιούς, δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει για την ερμηνεία του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υποδύονται "σωστά" τους ρόλους τους. 
   Γενικά, η σειρά "Alta Mar" είναι από αυτές που καλύπτει όλα τα γούστα, καθώς συνδυάζει τρία είδη: το μυστήριο, το αστυνομικό και το ρομάντζο. Σίγουρα αξίζει να την δείτε.

*Έχει ανανεωθεί για 2η σεζόν που θα είναι διαθέσιμη το 2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...