Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (31/01/2019)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Holmes & Watson

Περίληψη: Το περίφημο κωμικό ντουέτο των “Step Brothers” επιστρέφει στους ρόλους του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Will Ferrell είναι ο Holmes και ο John C. Reilly είναι ο πιστός βοηθός του Watson σε μία ανατρεπτικά αστεία εκδοχή των ηρώων του Arthur Conan Doyle.
Σκηνοθεσία: Etan Cohen
Πρωταγωνιστούν: Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes

Backtrace

Περίληψη: Μία ληστεία πάει στραβά και τα θύματα είναι πολλά. Ο μόνος επιζών ληστής (Μάθιου Μοντίν) παθαίνει αμνησία και δεν θυμάται πού έκρυψε 500.000 δολάρια. Όταν μία μυστηριώδης ομάδα τον βγάζει από το νοσοκομείο για να βρει τα λεφτά, του χορηγεί ένα πειραματικό φάρμακο που στέλνει το μυαλό του σε άλλες εποχές, αποκαλύπτοντας κρυμμένα μυστικά. Όσο ο αστυνομικός (Σιλβέστερ Σταλόνε) βρίσκεται στα ίχνη του, ο ληστής παλεύει να θυμηθεί πριν ένας ξεχασμένος εχθρός τον ανακαλύψει και τον προλάβει.
Σκηνοθεσία: Brian A. Miller
Πρωταγωνιστούν: Sylvester Stallone, Meadow Williams, Matthew Modine
Tρέιλερ 

Η Αρχή της Ισότητας (On the Basis of Sex) 

Περίληψη: Η πραγματική ιστορία της Ruth Bader Ginsburg, μιας αγωνίστριας δικηγόρου και νέας μητέρας που αντιμετώπισε πολλές αντιξοότητες αλλά και μια σειρά από εμπόδια στον αγώνα της για ίσα δικαιώματα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Η Ρουθ αναλαμβάνει μια επαναστατική φορολογική υπόθεση μαζί με τον σύζυγό της δικηγόρο Martin Ginsburg, με την ελπίδα ότι θα αλλάξει ο τρόπος που τα δικαστήρια αντιμετωπίζουν τις σεξουαλικές διακρίσεις και η καριέρα της θα αλλάξει τελείως πορεία.
Σκηνοθεσία: Mimi Leder
Πρωταγωνιστούν: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux
Τρέιλερ 

Η Θετική Πλευρά της Ζωής (The Upside)

Περίληψη: Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται.
Σκηνοθεσία: Neil Burger
Πρωταγωνιστούν: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman
Τρέιλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...