Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (29/12/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

PASSENGERS

Περίληψη: Σε ένα ταξίδι ρουτίνας στο διάστημα σε καινούργιες κατοικίες, δυο επιβάτες ξυπνούν από τις χρονοκάψουλές τους 90 χρόνια νωρίτερα όταν το σκάφος τους εμφανίζει σημάδια αποσύνθεσης. Κι ενώ ο Jim και η Aurora αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στον διαστημικό σταθμό –έχοντας όμως όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει-, ξαφνικά ερωτεύονται. Και κάπου εκεί ανακαλύπτουν πως το σκάφος τους είναι ένας αιωρούμενος τάφος, και οι δυο τους είναι οι μοναδικοί που θα μπορούσαν να σώσουν τους υπόλοιπους 5.000 επιβαίνοντες.
Σκηνοθεσία: Morten Tyldum
Πρωταγωνιστούν: Chris Pratt, Jennifer Lawrence

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ; (WHY HIM?)

Περίληψη: Κατά τη διάρκεια των γιορτών, ο Νεντ, ένας υπερπροστατευτικός αλλά τρυφερός πατέρας, και η οικογένειά του επισκέπτονται την κόρη του στο Στάνφορντ, όπου γνωρίζει τον μεγαλύτερό του εφιάλτη: τον καλοπροαίρετο αλλά απροσάρμοστο φίλο της, Λερντ. Μια αντιζηλία ξεκινάει, και συνάμα ο πανικός του Νεντ μεγαλώνει όταν συνειδητοποιεί πόσο χαμένος νιώθει στον πολυτελή κόσμο της τεχνολογίας, αλλά και όταν μαθαίνει ότι ο Λερντ σχεδιάζει να ζητήσει την κόρη του σε γάμο.
Σκηνοθεσία: John Hamburg
Πρωταγωνιστούν: Zoey Deutch, James Franco, Tangie Ambrose

ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ (THE GREAT WALL)

Περίληψη: Όταν δύο μισθοφόροι πολεμιστές κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος, διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο που αυτό κατασκευάστηκε. Καθώς κύματα επιδρομών υπερφυσικών τεράτων που, σύμφωνα με το θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια, πολιορκούν το Τείχος, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού. Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη.
Σκηνοθεσία: Yimou Zhang
Πρωταγωνιστούν: Matt Damon, Pedro Pascal, Willem Dafoe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...