Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Νέες Κυκλοφορίες Στους Κινηματογράφους (15/09/2016)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΕΤ ΤΖΟΟΥΝΣ (BRIDGET JONES'S BABY)

Περίληψη: Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα... εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε). Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως «Μπρίτζετ Τζόουνς» και «Μαρκ Ντάρσι», κι ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, δηλαδή ο Πάτρικ Ντέμπσι, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.
Σκηνοθεσία: Sharon Maguire
Πρωταγωνιστούν:  Renée Zellweger, Gemma Jones, Jim Broadbent

ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (DEMOLITION)

Περίληψη: Ένας επιτυχημένος τραπεζικός επενδυτής, ο Davis, προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της γυναίκας του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο πεθερός του τον πιέζει να συνέλθει, αλλά ο Davis αντιστέκεται. Αντ΄αυτού, εκτονώνεται μέσα από μια εξομολογητική και πολύ προσωπική αλληλογραφία που εγκαινιάζεται με μια επιστολή παραπόνων και απευθύνεται στην Karen μια υπάλληλο εταιρείας αυτόματων μηχανών πώλησης. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά και θα αναπτύξουν έναν στενό δεσμό που αποδεικνύεται από μηχανής θεός και για τους δύο. Με τη βοήθεια της Karen και του 14χρονου γιού της, ο Davis αρχίζει να συγκροτείται, αφού πρώτα κατεδαφίσει τη ζωή που είχε χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Σκηνοθεσία: Jean-Marc Vallée
Πρωταγωνιστούν: Jake Gyllenhaal, Naomi Watts, Chris Cooper

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ (FREE STATE OF JONES)

Περίληψη: Η αληθινή ιστορία του Νιούτον Νάιτ ενός τολμηρού αγρότη από τον Νότο. Ο Νιουτ οργάνωσε μια εξέγερση με άλλους αγρότες και με την βοήθεια των σκλάβων κατόρθωσε να δημιουργήσει μια ελεύθερη και αυτόνομη διαφυλετική Πολιτεία. Παντρεύτηκε μια πρώην σκλάβα και έζησε μέχρι το τέλος ενάντια στο κατεστημένο πολεμώντας για τις ιδέες του.
Σκηνοθεσία: Gary Ross
Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali

ΕΝΝΙΑ ΖΩΕΣ (NINE LIVES)

Περίληψη: Ο Τομ Μπραντ είναι ένας υπερ-επιτυχημένος μεγιστάνας του επιχειρηματικού κόσμου, που όμως έχει απομακρυνθεί από την κόρη του, Ρεμπέκα, και την σύζυγό του, Λάρα. Καθ’ οδόν προς το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, ο Τομ σταματά σε ένα μυστηριώδες pet shop για να της πάρει ένα δώρο της τελευταίας στιγμής, το οποίο τελικά είναι μια γάτα. Καθ’ οδόν προς το σπίτι, ο Τομ παθαίνει ένα ατύχημα και ξυπνά εγκλωβισμένος στο σώμα της γάτας. Ο ιδιοκτήτης του pet shop τού εξηγεί ότι πρέπει να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του μέσα σε μία εβδομάδα, ειδάλλως θα παραμείνει γάτα για πάντα!
Σκηνοθεσία: Barry Sonnenfeld
Πρωταγωνιστούν: Kevin Spacey, Jennifer Garner, Robbie Amell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...