Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Cherry (Κριτική Ταινίας)

από την Γεωργία Παπαδοπούλου

Περίληψη: Ο Cherry παρατάει το κολλέγιο και αποφασίζει να καταταγεί στον Αμερικανικό στρατό. Μετά την επιστροφή του από το Ιράκ, η ζωή του αλλάζει τροπή, με τον ίδιο να εμπλέκεται σε διάφορες εγκληματικές δραστηριότητες.

Πρωταγωνιστούν: Tom Holland, Ciara Bravo, Jack Reynor

Βαθμολογία: 7/10 

   Η ταινία "Cherry" ακολουθεί τον ομώνυμο νεαρό πρωταγωνιστή από τη στιγμή που παράτησε το κολλέγιο και αποφάσισε να καταταγεί στον αμερικανικό στρατό για να υπηρετήσει στο Ιράκ ως νοσοκόμος. Τα όσα έζησε εκεί επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την μετέπειτα ζωή του. 

   Πρόκειται για μία δραματική ταινία με αρκετές σκηνές δράσης, καθώς και σκληρές σκηνές βίας. Είναι χωρισμένη σε πέντε μέρη που αφορούν και διαφορετικές φάσεις της ζωής του Cherry, κατά τις οποίες αντιμετωπίζει και διαφορετικά προβλήματα που είναι μεταξύ άλλων οικονομικά, ψυχικής υγείας, χρήσης ουσιών και ερωτικά. Είναι μία καλογυρισμένη ταινία που βλέπεται με ενδιαφέρον στο μεγαλύτερο μέρος της. Υπάρχουν στιγμές που η πλοκή είναι αργή, αλλά ο τρόπος που είναι σκηνοθετημένη αντισταθμίζει αυτό το μειονέκτημα. Επίσης, η υπόθεση σε κρατάει για να την παρακολουθήσεις μέχρι το τέλος, ώστε να μάθεις πώς θα καταλήξει ο Cherry. 

   Ο Cherry είναι ένας χαρακτήρας που αλλάζει σε μεγάλο βαθμό από την αρχή έως το τέλος της ταινίας. Ο Tom Holland υποδύεται τον ρόλο αρκετά καλά, ωστόσο είναι ορισμένες στιγμές που η ερμηνεία του χρειάζεται μία παραπάνω δυναμικότητα και ένταση. Το ίδιο ισχύει και για την Ciara Bravo που υποδύεται την Emily, την κοπέλα του Cherry. 

   Γενικά, το "Cherry" είναι μία αξιόλογη ταινία που αξίζει να την δείτε, ιδιαίτερα αν σας ενδιαφέρουν τα θέματα που προβάλλει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε επίσης

Ο Ταχυδρόμος των Βιβλίων

 από την Γεωργία Παπαδοπούλου Περιγραφή: Ο βιβλιοπώλης Καρλ Κόλχοφ παραδίδει βιβλία σε σπίτια ορισμένων πελατών του τις βραδινές ώρες, αφού...